Robert Pattinson vorbește despre ura lui Bruce Wayne în filmul The Batman

Robert Pattinson vorbește despre ura lui Bruce Wayne în filmul The Batman

Bruce Wayne jucat de Robert Pattinson în filmul The Batman ce va apărea în 2022 este plin de ură. Viitorul film a fost inițial stabilit pentru a fi debutul solo a lui Ben Affleck în DCEU, actorul urmând să și scrie și să și regizeze. Atunci când Affleck a renunțat la rolul de Batman, Matt Reeves a fost adus la bord ca regizor și a refăcut filmul pentru a spune o poveste ce se află undeva la începuturile luptei lui Batman împotriva criminalității.

Personajul din The Batman este inspirat din benzi desenate precum Year One, The Long Halloween și Ego, indicând o abordare mai intensă și psihologică asupra lui Caped Crusader.

În plus, față de Pattison, The Batman va prezenta o distribuire de ansamblu care va prelua unele dintre cele mai iconice personaje ale universului DC. Zoë Kravitz o va interpreta pe Selina Kyle aka Catwoman. Colin Farrell joacă rolul lui Pinguin alături de Paul Dano în rolul ticalosului Riddler. Barry Keoghan, Peter Sarsgaard și John Turturo au de asemenea roluri principale.

TRENDING – Top 8 cele mai bune filme ale anului 2021…până acum

În cele din urmă Andy Serkis îl va interpreta pe majordomul și confidentul lui Bruce Wayne, Alfred și personajul său a fost în cele din urmă teasuit în imagini la CinemaCon.

De asemenea la CinemaCon s-a dezvălui o featurette din culise cea facea teaser pentru viitorul film. În imagini Pattison discuta despre film, spunând că este „radical diferit” față de alte interpretări Batman. De asemenea, el continuă să discute despre ura lui Bruce Wayne în film, spunând că el „îl rezolvă bine” și că „toate luptele par și sunt foarte personale„.

Fitness Factory Paros Gym
Vezi și – 5 Motive pentru care să folosești aceste suplimente în dieta ta

Ura lui Bruce Wayne era deja pe deplin afișată în primul trailer The Batman – spre sfârșitul clipului, Pattison poate fi văzut cum lovește neîncetat un personaj negativ, aruncând pumn după pumn, chiar și după ce acesta este jos. Restul „băieților răi” din scena, privesc șocați tot timpul acesta.

Cu toate acestea, amploarea furiei lui Bruce Wayne este încă necunoscută deși se cunoaște sursa acesteia. Una dintre caracteristicile de referinta ale lui Bruce Wayne ca personaj este tragica moarte a parinților săi în copilărie. Corupția și criminalitatea din Gotham îl stimulează pe Caped Crusader să-și pună mantia și să încerce să salveze orașul de violență.

S-ar putea să meargă mult mai departe de atât în noul film. Primul trailer pentru The Batman a teasuit de asemena ți legăturile dintre familia Wayne și sorupția din Gotham și pe măsură ce Bruce Wayne își continuă lupta împotriva criminalității, ar putea apărea noi detalii ce ar putea incita și mai mult furia iconicului erou DC.

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com