Premiera pe HBO pentru The Batman, a fost stabilită - contemporary-establishment

Premiera pe HBO pentru The Batman, a fost stabilită

În cele din urmă, The Batman apare pe serviciile de streaming și în rețeaua TV HBO.

Potrivit Deadline, megahitul lui Matt Reeves va avea premiera pe HBO MAX, luni, 18 aprilie, urmat de un debut la HBO sâmbătă 23 aprilie. Practica standard este ca filmele Warner Bros. să petreacă patruzeci și cinci de zile in cinematografe înainte de lansarea pe serviciiile de streaming și televiziune. Batman a obținut 735 de milioane de dolari în câștiguri globale de box office, în timpul în care a rulat în cinematografe.

Luna trecută, site-ul oficial HBO a postat din greșeală 19 aprilie, ca dat de lansare pentru The Batman. Cu toate acestea, datele corecte ale premierei sunt acum confirmate.

Interpretarea ușor incomodă a lui Robert Pattinson a lui Bruce Wayne, a rezonat în rândul fanilor, care sunt intrigați de latura emoțională pe care a adus-o rolului. Există multe dezbateri despre dacă Batmanul lui Pattison este egal cu cel al lui Christian Bale, în The Dark Knight. Mulți susțin că noua interacțiune a poveștii lui Reeves, poate chiar depăși trilogia lui Christopher Nolan.

De la coloana sonoră bombastică până la designul inovator al Bat Mobile, fanii sunt uimiți de atenția imensă la detalii, care îl face pe Batman de neuitat

Urmează mai multe pe HBO pentru fanii universului The Batman, inclusiv un spin-off intrigant despre Pinguin, dușmanul eroului întunecat, cu Colin Farrell în rolul principal.

Cameo-ul său din The Batman, i-a încântat pe fanii care au fost impresionați de transformarea fizică pe care a suferit-o pentru rol.

Un lucru este cert, The Batman demonstrează că sunt mai multe de exporat dspre dualitatea lui Bruce Wayne și încercările lui de a deveni eroul salvator din Gotham City.

Lasă un răspuns