Servicii Marketing Online

Ce este marketing-ul online?

Marketing-ul Online este practica de a folosi canalele web în scopul de a răspândi un mesaj despre brandul, produsele sau serviciile unei companii către potențialii săi clienți.

Metodele și tehnicile utilizate pentru marketing-ul online, includ e-mailurile, rețelele sociale, publicitate grafică, optimizare pentru motoarele de căutare (SEO), Google AdWords și multe altele.

Obiectivul marketing-ului online este de a ajunge la potențialii clienți prin canalele în care își petrec timpul, citind, căutând cumpărând sau socializând online.

Cum să muți fotografiile de pe un card de memorie pe un computer sau laptop - contemporary-establishment

Fotografie

Ești model, antrenor de fitness și ai nevoie de un portofoliu foto? Ai o afacere, un magazin online sau un restaurant și ai dori fotografii pentru produsele tale? Ești în locul potrivit.

Promovare Social Media şi Servicii SEO - Contemporary-Establishment

Social-Media

Haide să construim rețeaua de conturi Social-Media împreună și astfel afacerea ta va fi dusă la nivelul urmator.

Graphic Design

Ai nevoie de bannere pentru site-ul tău sau pentru canalele de social media sau concepte de bannere fizice? Ești în locul potrivit. Noi îți oferim servicii de graphic design în acest sens la cele mai bune prețuri.

Graphic-Design - Conttemporary-Establishment
Campanii de promovare - Contemporary-Establishment
Servicii Marketing Online - Contemporary-Establishment

Campanii promo

Ai nevoie de campanii PPC sau după pe înțelesul tuturor „reclame plătite” pentru site-ul tău sau pentru canalele de social media? Vrei sa facem împreună campanii de promovare pentru afacerea ta? Ești în locul potrivit.

Web-Design

Știm foarte bine cât de important este un site pentru o afacere! Vrei să îți construiești un website de prezentare și nu știi exact de unde să începi? Nu este absolut nici o problemă. Noi suntem aici pentru a te ajuta cu asta.

Servicii Marketing Online - Contemporary-Establishment

Consultanță și Cursuri

Dacă vrei să pornești pe drumul online-ului și nu știi de unde să începi, nu este nici o problemă. Noi te putem ajuta oferindu-ți consultantă în acest sens și putem stabili câteva ore de curs.

Cine suntem Noi?

AlternaTive Digital Media este compania care lucreză sub brand-ul Contemporary-Establishment și îţi aduce Servicii de Marketing Online, precum Servicii Social-Media, Graphic-Design, VideografieFotografie, Campanii de Promovare, Consultanță în domeniul online și cursuri la cele mai bune preţuri.

De asemenea pe site-ul nostru se ocupă cu promovarea artiștilor naționali și internaționali așa că dacă vrei să îți promovezi arta prin intermediul blogului nostru, nu ezita să ne contactezi. 

Dwell on the beauty of life. Watch the stars, and see yourself running with them.