Servicii Marketing Online

Ce este marketing-ul online?

Marketing-ul Online este practica de a folosi canalele web în scopul de a răspândi un mesaj despre brandul, produsele sau serviciile unei companii către potențialii săi clienți.

Metodele și tehnicile utilizate pentru marketing-ul online, includ e-mailurile, rețelele sociale, publicitate grafică, optimizare pentru motoarele de căutare (SEO), Google AdWords și multe altele.

Obiectivul marketing-ului online este de a ajunge la potențialii clienți prin canalele în care își petrec timpul, citind, căutând cumpărând sau socializând online.

Fotografie

Ești model, antrenor de fitness și ai nevoie de un portofoliu foto? Ai o afacere, un magazin online sau un restaurant și ai dori fotografii pentru produsele tale? Ești în locul potrivit.

Fotografia implică captarea și prelucrarea imaginilor statice sau în mișcare, într-un mod artistic sau documentar, pentru a crea o reprezentare vizuală a unor subiecte sau evenimente. Fotografia este utilizată în multe domenii, inclusiv în publicitate, marketing, jurnalism, artă, arhitectură, moda, călătorii, natură, sport și evenimente speciale.

Un fotograf profesionist poate oferi servicii personalizate, adaptate nevoilor și dorințelor clientului. Acestea pot include fotografii de portrete, fotografii de evenimente, fotografii de arhitectură sau interior, fotografii de produse, fotografii de peisaje sau natură, și multe altele.

În general, serviciile noastre de fotografie pot include următoarele elemente:

 • Consultație prealabilă pentru a discuta necesitățile și așteptările clientului;
 • Planificarea și organizarea ședinței foto, inclusiv locația, setarea, timpul și orice alte detalii necesare;
 • Fotografierea subiectului sau a evenimentului în sine, utilizând echipamente de înaltă calitate, precum camere foto profesionale și obiective speciale;
 • Prelucrarea imaginilor, adică editarea și post-procesarea fotografiilor pentru a îmbunătăți calitatea și a crea efectele dorite;
 • Livrarea fotografiilor finale clientului în format digital sau imprimat, în funcție de preferințe.

Serviciul nostru de fotografie de calitate captează momente de neuitat și poate crea amintiri valoroase pentru clienți, făcându-i să se întoarcă cu încredere pentru alte servicii foto în viitor.

Social-Media

Hai să construim rețeaua de conturi Social-Media împreună și astfel afacerea ta va fi dusă la nivelul urmator.

Serviciul de Social Media Managing implică gestionarea și promovarea prezenței unei companii sau persoane publice pe diverse platforme de social media, cum ar fi Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn și altele. Scopul principal al acestui serviciu este de a construi și gestiona o comunitate online, de a crește expunerea brandului și de a îmbunătăți angajamentul cu audiența.

Un serviciu de Social Media Manager (SMM) profesionist poate oferi o gamă largă de servicii personalizate pentru a ajuta companiile să-și îndeplinească obiectivele pe rețelele sociale.

Acestea pot include:

 • Crearea și implementarea unei strategii de social media personalizate, adaptate nevoilor și obiectivelor clienților;
 • Crearea și implementarea unei strategii de social media personalizate, adaptate nevoilor și obiectivelor clienților;
 • Crearea și promovarea campaniilor publicitare plătite pe diverse platforme de social media;
 • Analiza și monitorizarea performanței, a angajamentului și a impactului social media, și raportarea acestora către clienți;
 • Monitorizarea și gestionarea reputației online a companiei sau persoanei publice, prin intermediul rețelelor sociale;
 • Interacțiunea cu audiența prin intermediul social media, prin intermediul comentariilor, mesajelor directe și a altor mijloace.

Echipa noastră are o înțelegere profundă a platformelor sociale, este la curent cu tendințele și schimbările în algoritmii și politicile de publicitate ale platformelor, și are abilități puternice de comunicare și marketing.

În final, serviciul nostru de Social Media Managing îți ajut compania să-și crească prezența online, să-și îmbunătățească relația cu clienții și să-și îndeplinească obiectivele de afaceri pe termen lung.

Social-Media - Contemporary-Establishment

Portofoliu

Graphic Design

Graphic Design - Contemporary-Establishment

Ai nevoie de bannere pentru site-ul tău sau pentru canalele de social media sau concepte de bannere fizice? Ești în locul potrivit. Noi îți oferim servicii de graphic design în acest sens la cele mai bune prețuri.

Serviciul de Graphic Design se referă la crearea și designul de elemente vizuale și grafice pentru diverse scopuri, inclusiv publicitate, marketing, branding, web design, packaging, print design și multe altele. Acestea includ, de obicei, elemente precum imagini, logo-uri, infografice, afișe, bannere, broșuri, ilustrații, design de ambalaje și alte materiale grafice.

Un designer grafic profesionist poate oferi servicii personalizate adaptate nevoilor și obiectivelor clienților, inclusiv:

 • Crearea de identitate vizuală și branding, inclusiv designul de logo-uri, culori, font-uri și alte elemente cheie;
 • Crearea de materiale de publicitate și marketing, inclusiv designul de afișe, bannere și reclame online;
 • Crearea de materiale de print design, inclusiv designul de broșuri, cataloage și alte materiale promoționale;
 • Designul de ambalaje pentru produse, inclusiv designul de etichete, cutii și alte materiale de ambalare;
 • Designul de site-uri web și alte elemente web, inclusiv designul de pagini de internet, de interfață utilizator și de alte elemente de design web;
 • Designul de ilustrații și alte elemente grafice personalizate.

Echipa noastră dispune o înțelegere profundă a designului vizual și al stilului, este la curent cu tendințele de design și cu cele mai noi instrumente și tehnologii utilizate în industrie. Noi încercăm să comunică eficient cu clienții și suntem capabili să colaborăm cu aceștia pentru a livra produse de calitate.

Serviciul de Graphic Design ajută companiile și persoanele publice să-și îmbunătățească aspectul și să-și crească prezența în mediul online și offline, pentru a ajunge la audiențe mai largi și a-și îndeplini obiectivele de afaceri.

Graphic Design - Contemporary-Establishment

Campanii promo

Ai nevoie de campanii PPC sau după pe înțelesul tuturor „reclame plătite” pentru site-ul tău sau pentru canalele de social media? Vrei sa facem împreună campanii de promovare pentru afacerea ta? Ești în locul potrivit.

Scopul principal al acestui serviciu este de a atrage atenția publicului țintă, de a crește vânzările și de a îmbunătăți recunoașterea brandului.

Specialiștii noștri în campanii promoționale pot oferi o gamă largă de servicii personalizate pentru a ajuta companiile să-și îndeplinească obiectivele de marketing.

Acestea pot include:

 • Crearea unei strategii de campanie promoțională personalizate, adaptate obiectivelor și bugetului clienților;
 • Identificarea publicului țintă și a canalelor de promovare potrivite
 • Crearea de conținut promoțional, inclusiv mesaje, imagini și videoclipuri;
 • Implementarea și monitorizarea campaniei, inclusiv gestionarea bugetului și a programării, și optimizarea campaniei pe parcurs;
 • Analiza și raportarea performanței campaniei, inclusiv ROI, engagement și alte metrici cheie;
 • Dezvoltarea și implementarea de campanii promoționale în timp real, pentru a profita de evenimente și oportunități actuale.

Specialiștii noștri în campanii promoționale au o înțelegere profundă a psihologiei consumatorului și a comportamentului de cumpărare, sunt curent cu cele mai noi tendințe de marketing și au abilități puternice de comunicare și negociere.

Serviciul de campanii promoționale poate ajuta companiile să-și crească vânzările, să-și îmbunătățească relația cu clienții și să-și îndeplinească obiectivele de afaceri pe termen lung

Consultanță WEB & Social-Media

Consultanță WEB and Social-Media - Contemporary-Establishment

Dacă vrei să pornești pe drumul online-ului și nu știi de unde să începi, nu este nici o problemă. Noi te putem ajuta oferindu-ți consultantă în acest sens și putem stabili câteva ore de curs.

Serviciul de consultanță web și social media se referă la oferirea de sfaturi și soluții personalizate pentru companii și persoane publice în privința strategiilor de marketing online și a prezenței lor pe social media.

Un consultant web and social media poate oferi o gamă largă de servicii personalizate, inclusiv:

 • Evaluarea site-ului web și a prezenței online a companiei sau persoanei publice și identificarea punctelor slabe și a oportunităților de îmbunătățire;
 • Identificarea publicului țintă și a canalelor de social media potrivite pentru promovarea produselor sau serviciilor;
 • Crearea unei strategii personalizate pentru social media și web, adaptată obiectivelor și bugetului clienților;
 • Monitorizarea și analiza prezenței online și a campaniilor de social media pentru a identifica oportunitățile de îmbunătățire;
 • Dezvoltarea și implementarea de campanii de social media personalizate, inclusiv gestionarea bugetului și programării și optimizarea campaniilor în timp real;
 • Identificarea și implementarea de noi tehnologii și instrumente pentru a crește eficiența și impactul campaniilor online.

Consultanții noștri web & social media au o înțelegere profundă a comportamentului consumatorului online, sunt la curent cu cele mai noi tendințe și tehnologii de social media și au abilități puternice de comunicare și negociere.

Echipa noastră lucrează în strânsă colaborare cu clienții și oferă soluții personalizate adaptate nevoilor și obiectivelor acestora.

Serviciul de consultanță web & social media poate ajuta companiile și persoanele publice să-și optimizeze prezența online și să-și îndeplinească obiectivele de afaceri, cum ar fi creșterea vânzărilor, îmbunătățirea relației cu clienții și creșterea notorietății brandului.

Clienți