Trailerul pentru filmul The Guily îl prezintă pe Jake Gyllenhaal răspunzând unui terifiant apel 911

Trailerul pentru filmul The Guily îl prezintă pe Jake Gyllenhaal răspunzând unui terifiant apel 911

În primul trailer al viitorului thriller, The Guilty, Jake Gyllenhaal răspunde la un apel îngrozitor la 911. Filmul plin de staruri va fi lansat pe Netflix pe 1 octombrie și îi are ca protagoniști pe Riley Keough, Bill Burr și Ethan Hawke în roluri principale, alături de Gyllenhaal.

The Guilty din 2021 este un remake a filmului Den skyldige, lansat în Danemarca, în anul 2018. Regizat de Gustav Möller, a fost bine primit de public, făcând filmul potrivit pentru o replică Hollywood. După dobândirea drepturilor de autor asupra filmului din 2018, abordarea lui Fuqua asupra poveștii va urma probabil în același mod ca și predecesorul său.

drmax.ro/

Coprodus de Gyllenhaal, The Guilty îl va avea pe Möller ca producător executiv.

Trailerul lansat de Netflix, surprinde un dispecerat de urgență (în care se pare că se află Gyllenhaal) vorbind cu o victimă frenetică, aflată la celalalt capăt al unui apel 911. După ce apelul se oprește brusc, operatorul se află în căutarea răspunsurilor. În ciuda faptului că teaserul este destul de scurt, fără imagini video reale, dialogul bântuitor este suficient pentru a te pune pe gânduri și a te înspăimânta. Vezi clipul mai jos.

TRENDING – Robert Pattinson vorbește despre ura lui Bruce Wayne în filmul The Batman

Fanii lui Gyllenhaal se pot aștepta la mai multe proiecte din partea actorului. El va juca rolul producătorului de film Robert Evans în viitoarea biografie despre realizarea filmului The Godfather și va juca de asemenea alături de Yahya Abdul-Mateen II în filmul lui Michael Bay, Ambulance.

Rolul său în The Guilty,nu îi este chiar străin actorului, deoarece acesta este obișnuit să joace în thrillere bizare. Rolul lui Gyllenhaal în iconicul clasic indie Nightcrawler, este adesea recunoscut ca fiind una dintre cele mai bune lucrări ale sale. Mai recent a jucat în drama horror a lui Dan Gilroy, Velvet Buzzsaw.

The Guilty marchează cea de-a doua colaborare dintre Gyllenhaal și Fuqua. Perechea a mai lucrat împreună la filmul din 2015, Southpaw, o dramă despre un boxer, cu Gyllenhaal în rolul principal a lui Billy „The Great” Hope. În ultimul deceniu, Fuqua s-a impus ca regizor de top în genul filmelor de acțiune.

Printre cele mai bune hit-uri ale sale se numără Olympus Has Fallen din 2013 și The Equalizer, toate acestea ducând la câteva momente demente dar memorabile.

The Guilty are șansa de a reafirma locul lui Fuqua ca voce puternică în Hollywood, iar cu o distribuție atât de puternică și cu un scenariu scris de creatorul True Detective, Nic Pizzolatto ar putea fi proiectul perfect pentru a face acest lucru.

Supprot Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Lasă un răspuns