Noul film The Batman în pericol din cauza actorului Robert Pattinson

Noul film The Batman în pericol din cauza actorului Robert Pattinson

Saptamana aceasta am aflat frustranta veste ca Warner Bros a amanat toate viitoarele filme DC inclusiv The Batman care urmeaza sa fie lansat in martie 2020. Asta este nasol, dar el putin stim cel putin ca o data lansat va fi inceputul unei noi francize. Sau poate nu, potrivit unui zvon.

libris.ro

Controversatul youtube Doomcock a lansat un clip prin care sustine ca anumite surse i-au spus ca productia pentru The Batman este in pericol deoarece actorul principal Robert Pattinson si regizorul Matt Reeves nu se inteleg prea bine. Youtuberul sustine ca stirea prin care se sustne ca Pattison a contactat COVID-19 este doar o acoperire si ca de fapt Reeves i-a cerut actorului sa isi i-a o perioada pentru a intra intr-o forma fizica mai buna, asta in urma comentariilor pe care le-a facut ca in timpul carantinei, cum ca nu ar fi intrat in sala si nu a facut exercitii deloc.

Se spune ca tensiunile sunt atat de mari incat, se pare ca regizorul nu prea ar mai vrea sa lucreze cu vedeta si considera acum filmul “o afacere esuata” cu planuri abandonate. Doomcock a mai declarat ca nu a putut verifica acuratetea acestor informatiiasa ca ii incurajeaza pe oameni sa nu le le i-a neaparat in serios.

La urma urmei, fanii au fost in general de acord ca Pattinson glumea probabil cand a declarat ca nu se antreneaza. La fel, chiar daca ar exista o problema cu Reeves, WB l-ar elimina din scena mai degraba, decat sa sacrifice o franciza intreaga pentru care au planuri mari de viitor.

Drumul cate marile ecriane ale filmului The Batman au fost si inca sunt incetosate pe masura ce echipa incearca sa o scoata la capat cu situatia de fata. Totusi, asa cum stau lucrurile mai este aproximativ un an si jumatate pana la lansare. sa speram ca lucrurile se vor misca mai lin de acum in colo.

Susține proiectul Contemporary-Establishment
Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

Un gând despre “Noul film The Batman în pericol din cauza actorului Robert Pattinson

Lasă un răspuns