Vezi noul trailer al filmului ‘STUDIO 666′, o comedie-horror cu trupa Foo fighters

Vezi noul trailer al filmului ‘STUDIO 666′, o comedie-horror cu trupa Foo fighters

Trupa Foo Fighters este vedeta unui nou film de comedie-horror, intitulat Studio 666, pe care l-au anunțat în luna decembrie, iar primul trailer este lansat acum prin Entertainment Weekly.

Cel de-al zecelea album de studio al trupei, Medicine at Midnight a fost lansat în februarie 2021, așa că are un an aproape. Daca îți amintești de luna martie 2020 – Dave Grohl a dat un interviu prin care a declarat că el și restul trupei au fost bântuiți de fantome, în timp ce lucrau la aceasta, în Encino, California.

Casa în care lucrau, se pare că a fost construită în 1940 și dispunea de energii ciudate, potrivit liderului trupei. Se întorceau acasă a doua zi, la chitare dezacordate, piese lipsă, track-uri noi în Pro Tools și alte fenomene tehnice. T

rupa a decis să folosească monitoare pentru bebeluși, pentru a încerca să surprindă unele dintre lucrurile ciudate, pe care le-au experimentat și pe care „nu le-au putut explica.”

Cu Grohl, Taylor Hawkins, Pat Smear, Chris Shiflett, Rami Jaffee și Nate Mendel, filmul Studio 666 spune povestea a ceea ce au întânlit rockerii, când au creat albumul Medicine at Midnight în acea casă.

„Energia acestei case este soundul albumului cu numarul 10” a declarat Grohl entuziasmat în trailerul pe care îl poți vedea mai jos.

În regia lui BJ McDonnell și scris de Jeff Buhler și Rebecca Hughes, filmul va ajunge în cinematografe pe 25 februarie.

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns