Vezi concertul de redeschidere Madison Square Garden cu Foo Fighters

Vezi concertul de redeschidere Madison Square Garden cu Foo Fighters

După ce au uploadat un scurt minidocumentar despre concert, Foo Fighters au împărtășit concertul complet din 2021 de la Madison Square Garden.

Legendele rock au redeschis locația emblematică din New York dupa 466 de zile de lockdown COVID, aceștia având onoarea de a organiza primul concert cu capacitate maximă.

carturesti.ro

În mod clar au facut un show nemaipomenit cu un setlist de 24 de piese care a readus la viață locația. Desigur au existat hit-urle obișnuite precum the Pretender, My Hero, Best Of You și Everlong, dar au fost și câteva coveruri surpriză în acea seară: comediantul Dave Chappelle s-a alăturat pentru un debut cu piesa Creep de la Radiohead. De asemenea artiștii au interpretat și Somebody To Love de la Queen și You Should Be Dancing de la Bee Gees.

Citește și – Ascultă coverul RED FANG după piesa „HELLS BELLS” a celor de la AC/DC

Vezi întregul setlist mai jos:

 1. Times Like These
 2. The Pretender
 3. Learn To Fly
 4. No Son Of Mine
 5. The Sky Is A Neighborhood
 6. Shame Shame
 7. Rope
 8. Run
 9. My Hero
 10. These Days
 11. Medicine At Midnight
 12. Walk
 13. Somebody To Love (Queen cover)
 14. Monkey Wrench
 15. Arlandria
 16. Breakout
 17. Creep (Radiohead cover, with Dave Chappelle)
 18. All My Life
 19. Aurora
 20. This Is A Call

Encore:

 1. Making A Fire
 2. You Should Be Dancing (Bee Gees cover)
 3. Everlong

Discutând despre modul în care Foo Fighters și-au creat setlisturile în ultima perioadă, solistul Dave Grohl a declarat: „Când repetam, aveam scrise pe o tablă și ne spuneam – Aceastea sunt piesele, acestea sunt single-urile, acestea sunt noutățile și acestea sunt coverurile.”

A fost greu să le adunăm pe toate în același loc. Vrei să prezinți câte o perioadă din cariera trupei, pentru ca sunt multe materiale, dar vrei să faci un setlist care să fie și un rollercoaster, care urcă și care coboară. Este greu să faci asta.”

Dar, a adăugat el, există o piesă care face trecerea, indiferent de ce se intamplă: „Știu că trebuie să cântăm everlong, aia e. Orice altceva nu contează.”

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Un gând despre “Vezi concertul de redeschidere Madison Square Garden cu Foo Fighters

Lasă un răspuns