Abumul Medicine at Midnight de la Foo Fighters este pe primele locuri în topul Bilboard

Abumul Medicine at Midnight de la Foo Fighters este pe primele locuri în topul Bilboard

Primul album rock din 2021 care a ocpupat topul Billboard 200 este Medicine at Midnight de la Foo Fighters. Albumul s-a vândut în 64.000 de exemplare în SUA pe săptămâna ce s-a încheiat pe 11 februarie. Acesta marchează cel de-al treilea album ce stă în top, pe lângă Wasting Light din 2011 și Concrete and Gold din 2017 ce au petrecut mult timp pe locul 1.

În cariera lor, Foo Fighters au lansat nouă albume ăn Billboard Top 10, primul fiind cel de-al doilea album The Colour and the Shape ce a ajuns pe locul 10 în 1997.

Billboard a raportat de asemenea faptul că 36 % din vânzările albumului Medicine at Midnight revin din lansarile de vinil (un total de 23.0000, ceea ce îl plasează pe locul 1 în toul albumelor pe vinil). Au fost vandute câte 20.000 de CD-uri și albume digitale. Numai Vitalogy de la Pearl Jam și Greatest Hits de la Queen au avut vânzări atât de mari pe partea de viniluri, de cand a început tracking-ul acestor date în 1991.

Trupa Foo Fighters a început promovarea albumului, lansâd single-ul „Shame Shame” toamna trecută. Piesa a continuat să ocupe topul Rock Airplay Chart. Piesa ‘No Son of Mine” a fost lansată la începutul acestui an iar „Waiting on a War” este cel de-al treilea single ce a intrat în Top 10 Rock Airplay Chart pe locul 8.

2 gânduri despre “Abumul Medicine at Midnight de la Foo Fighters este pe primele locuri în topul Bilboard

Lasă un răspuns