Trupa Angels & Airwaves a lui Tom DeLonge va lansa cel de-al saselea material

Trupa Angels & Airwaves a lui Tom DeLonge va lansa cel de-al șaselea material

Poți adăuga Angels & Airwaves pe lista de trupe care vor lansa albume noi 2021. Trupa condusă de Tom DeLonge a postat recent un teaser pe instagram cu mesajul: „Albumul nou trebuie sî vină. Asta este„.

Teaserul îl arată pe DeLonge alături de titlul: „The world is different now. We feel more of us„. Având în vedere că până acum au fost în studio, noul teaser este un indiciu că lucrurile evoluează pentru lansareă viitorului album.

Noul album va fi urmatorul material al trupei de după „The Dream Walker” din 2014, dar nu este ca și cum grupul a fost inactiv în această perioadă. Aceștia de fapt au lansat trei EP-uri în 2015, 2016 si 2017.

Casti Sennheiser Momentum , Noise Cancelling, True Wireless 2, Alb

La sfârșitul anului DeLonge a declarat: „Ne întoarcem la locul de muncă punând cap la cap ultimele retușuri pentru al șaselea album de studio. Dacă totul merge așa cum am planificat, melodiile vor fi gata de lansare în această primăvară. Avem și concerte planificate, așa că, de îndată ce vom fi în siguranță vom începe cântările.”

Ce ne facem, dom'le, cu influencerii astia?
Cristian China-Birta (Chinezu) unul dintre cei mai cunoscuți oameni din digitalul românesc, cu o experiență de peste 15 ani în marketing, social media si blogging. Noua lui carte ,, Ce ne facem, dom’le, cu influencerii astia?” este acum valabila in exclusivitate pentru precomanda pe carturesti.ro !

3 gânduri despre “Trupa Angels & Airwaves a lui Tom DeLonge va lansa cel de-al șaselea material

Lasă un răspuns