Tom DeLonge vorbeşte despre prezenţa extratereştrilor la naşterea lui Iisus

Tom DeLonge vorbeşte despre prezenţa extratereştrilor la naşterea lui Iisus

Fostul membru al trupei Blink-182, Tom Delonge a devenit o voce din ce in ce mai puternica in comunitatea celor care studiaza fenomenele UFO si extraterestri. El nu arunca la nimereala tampenii conspirationiste, Academia de Arte si Stiinte To The Stars a incheiat un acord de cercetarea cu armata SUA, iar marina a apublicat chiar videoclipuri ce surprind fenomene OZN ce au fost distribuite pe „To The Stars”. Acum Tom Delonge a declarata ca extraterestri au fost in momentul 0, adica in ziua nasterii lui Iisus.

In sezonul 2 din Unidentified: Inside America’s UFO de pe History Chanel a vorbit despre acest lucru. De asemenea artistul a acorda si un interviu catre The Guardian unde descrie obsesia s-a despre fenomenele paranormale.

DELonge nu se grabeste sa atribuie fie care aparitie misterioasa posibililor nostri vizitatori: „Oamenii trebuie sa isi deschida mintile si sa se oprea sca din a vorbi in continuu despre extraterestri, pentru ca am impresia ca nu tot timpul este vorba despre asta” declara el.

lensa.ro

„Nu este nici o conspiratie. Oricine poate accesasite-ul CIA si poate citi rapoarte, este doar un vid de comunicare. Guvernul nostru a avut zeci de ani din povara foarte dificila de a face fata unor lucruri foarte avansate si greu de inteles. Ei au nevoie de timp pentru a profunda aceste lucruri, pentru a le intelege si pentru a aduna date.”

El a inteles ca dezvaluirea unor asemenea lucruri pot fi sensibile in momentul in care liderii ar trebui sa dea publicitatii ca viata extraterestra a fost intr-adevar confirmata.

„Nu pot spune multe, dar stiu ca au axistat momente in care anumiti presedinti s-au apropiat” a explicat DeLonge. „Problema apare o data cu intrebarea: cum vor digera oameniiasta daca ii lovim brusc cu aceste informatii? Este inficosator pentru oamenii din Pentagon sa tina civilizatia unita cu – banda izolatoare”

In ceea ce priveste ideea unei prezente permanente ale extraterestrilor pe pamant, DeLonge a vorbit despre desene rupestre ce sugerau rapiri si chiar a sugerat ca o nava spatiala ar fi putut prezida nasterea lui Iisus.

„Au fost gasite texte de mii de ani care sugerau voaci pe care le auzi sau tufe in flacari care vorbeau. Este posibil ca textele antice sa-l numeasca Dumnezeu, dar spun doar ca nu este atat de simplu. Steaua din Betleem a fost o steau sau o nevateta spatiala? Intreb asta pentru ca o stea este cu adevarat ‘mare’. Nu ar fi planat deasupra unei iesle”

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment
Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

2 gânduri despre “Tom DeLonge vorbeşte despre prezenţa extratereştrilor la naşterea lui Iisus

Lasă un răspuns