Wha, trupa Rammstein a înregistrat un nou album în timpul pandemiei

Wha, trupa Rammstein a înregistrat un nou album în timpul pandemiei

Dacă există o parte pozitivă a anulării turneelor din cauza pandemiei ce ne afectează pe toți, este faptul ca a permis multor trupe să devinî creative și să înceapă să scrie materiale noi. Unii artiști au fost mai harnici decât alții și una dintre acestea sunt nemții de la Rammstein. Se pare că trupa a confirmat că au terminat un nou album.

Știam de vara trecută că se lucrează la materiale noi. Bateristul Christoph Schneider a dezvăluit acest lucru prin luna iunie. Vorbin la podcastul Rodeo Radio, Schneider a declarat: „Avem atât de multe idei, atât de multe melodii neterminate. Ne-am întânlit să lucrăm și melodii noi. Dacă se vor transforma sau nu într-un album, nimeni nu știe încă.”

După aceea trupa a început să uploadeze fotografii de la studioul din Franța, La Fabrique in Saint-Rémy-de-Provence.
Într-un interviu acordat catre Motor.de, keyboardistul Flake Lorenz indică faptul că formația a finalizat un nou album în timpul acestor sesiuni:

„Faptul ca nu am putut cânta live ne-a sporit creativitatea. Am avut mai mult timp să ne gândim la lucruri noi și nu au existat lucruri care să ne distragă atenția. Drept urmare, am înregistrat un album nou, pe care nu îl planificasem.”

RAMMSTEIN – Reise, Reise – Vinyl

În ultimă instanță, Lorenz spune că un nou album a fost înregistrat si că ar mai putea avea nevoie de ceva timp pentru a fi mixat și masterizat, dar cu siguranță este emoționant când ne gândim la faptul că am putea avea un nou album Rammstein anul viitor.

5 gânduri despre “Wha, trupa Rammstein a înregistrat un nou album în timpul pandemiei

Lasă un răspuns