Trupa Rammstein a lansat videoclipul pentru single-ul "Angst" - contemporary-establishment

Trupa Rammstein a lansat videoclipul pentru single-ul “Angst”

Trupa Rammstein a dezvăluit un nou videoclip Angst (‘Frica’), al treilea single extras de pe cel de-al optulea album de studio Zeit.

Nu este nici o surpriză pentru cei ce au acordat mai mult de zece minute atenție celor de la Rammstein, ca videoclupul alb negru pentru Angst, prezintă niște imagini de neuitat, directe și bizare, inclusiv majorete ce dansează, percuționiști mascați și întreaga trupă îmbrăcată în tații clasici ai suburbiilor americane din anii ’60-’70 și cu freza specifică anilor respectivi.

Comandă bilete aici la Rockstadt Fest 2022

Daca te întrebi despre ce naiba este aceasta piesă, profesorul de literatură germană modernă, de la Oxford, Karen Leeder spune:

“Punctul de plecare, este familia, tatăl care amenință copilul obraznic cu . Dar apoi vedem țări și popoare ce se înarmează împotriva a ceva ce nu înțeleg și astfel se crează frica. Un refren puternic spune: Cui îi este frică de Omul Negru?”

Cântecul își are originele dintr-un joc german (pe care ăl aveam și noi), numit Omul Negru (Este ora 7 Omul Negru n-a venit, își spune ceva?). Acest joc se pare că își are originile din secolul al XVIII-lea și este legat de istoria ciumei.

Deci iată. Rammstein a surprins scena metal, luna trecută dezvăluind că lansează un nou album, la doar trei ani de la lansarea ultimului album self-titled, care a apărut la un deceniu după Liebe ist für alle da, 2009.

bauturialcoolice.ro

Un gând despre “Trupa Rammstein a lansat videoclipul pentru single-ul “Angst”

Lasă un răspuns