Rammstein Și 10 Momente Șocante Din Cariera Lor - Contemporary-Establishment

Rammstein Și 10 Momente Șocante Din Cariera Lor

Rammstein este o trupă de metal industrial din Berlin, Germania, care și-a câștigat un uriaș public de la înființarea sa în 1994. Aceasta este formată din șase membri: Richard Z. Kruspe, Oliver „Ollie” Riedel, Christoph „Doom” Schneider, Till Lindemann, Paul H. Landers și Christian „Flake” Lorenz.

Rammstein a fost întotdeauna o trupă controversată, de la subiectele cântecelor compuse până la spectacolele live elaborate pe care le-au avut în întreaga lume.

Pe lângă controversele din jurul muzicii, membrii trupei înșiși au fost subiectul a numeroase bufonării de-a lungul anilor. De exemplu, chitaristul Richard Kruspe a avut un copil cu fosta soție a solistului Till Lindemann.

bauturialcoolice.ro

Și într-o noapte pe scenă, Lindemann a folosit un tun în formă de penis pentru a arunca spumă în mulțime, în timpul unui spectacol la Madison Square Garden.

Toată lumea are o părere despre trupă, dar nu toată lumea știe întreaga poveste a celor Rammstein. Vezi aceste lucruri despre Rammstein care sună șocant – chiar și pentru această trupă.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bauturialcoolice.ro

Lasă un răspuns