Vezi filmări din primul concert Tool realizat vreodată

Vezi filmări din primul concert Tool realizat vreodată

De la începutul carierei, trupa Tool a oferit concerte live, absolut remarcabile. În timp ce dubioșii alt-metal au dominat stadioanele pentru cea mai mare parte a carierei lor, primul lor show a avut loc într-un umil club din L.A., numit Club with No Name, iar filmări realizate de fani sunt acum pe Youtube pentru toți, spre bucuria noastră.

Concertul este datat cu 7 octombrie 1991, de către cel care l-a încărcat și care susține de asemenea că Anthony Kiedis și Flea de la Red Hot Chili Peppers erau într-o parte a scenei, iar Tom Morello de la Rage Against the Machine era de asemenea în public – ceeea ce este posibil, avand în vedere perioada de timp și locația. Totul suna prea magic pentru a fi adevărat ah? Cu toate acestea, adevărata chimie a nopții venea din partea unei trupe ciudate, care s-a leganat maniacal către o mulțime de oameni, care nu avea nici cea mai mică idee la ceea ce asistau cu adevărat.

Bineinteles Maynard James Keenan este la bustul gol și poartă clasicul său mohawk shaggy în timp ce se agită precum un vrăjitor pustnic dintr-un film S.F., iar colegii săi de trupă se joacă cu sound-ul zgomotos, care a definit primul album al trupei.

În 14 minute de fulmare, trupa a trecut prin piesele „Hush”, „Sweat”, „Part of Me” și „Cold and Ugly” de pe EP-ul Opiate pe care l-au lansat în 1992, precum și “Sober”, de pe albumul din 1993 Undertow.

Citește și – Celelalte Cuvinte a lansat două melodii de pe următorul album de studio „Clepsidra fără nisip”

Este o datare istorică nemaipomenită, numai bună de privit. Poți urmări întregul material mai jos. De asemenea poți vedea și un interviu cu Keenan reflectând asupra călătoriei sale personale ca fan și muzician în Tool, APC și Puscifer – în podcastul „Fan First” de la Revolver.

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

bauturialcoolice.ro