Basistul Rage Against the Machine, Tim Commerford Are O Nouă Trupă - Contemporary-Establishment

Basistul Rage Against the Machine, Tim Commerford Are O Nouă Trupă

Basistul Rage Against the Machine, Tim Commerford, a anunțat că a format o nouă trupă numită 7D7D, și a lansat un nou single „Capitalism”. Commerford restabilește legături cu foști colaboratori Mathias Wakrat (toboșar) și Jonny Polonsky (chitarist), pentru a crea proiectul alt-rock.

Pe baza a ceea ce auzim în piesa “Capitalism,” 7D7D nu numai că are ceva de spus din punct de vedere muzical, dar pare a fi și ceva pe care te poți mișca. Piesa începe cu o partitură funcky dar frenetică de tobe, cântată de Wakrat. Crează tensiune și un sentiment de neliniște. Linia de bas și vocea lui Commerford apar la scurt timp după asta.

Commerford care trece la voce principală în 7D7D, a mai lucrat cu Wakrat în trupa care se numea…Wakrat. Commerford a lucrat și cu Polonsky în trupa Big Nose (care l-a avut și pe Brad Wilk de la RATM). Polonsky a mai colaborat și cu trupele lui Maynard James Keenan, A Perfect Circle și Puscifer.

carturesti.ro

Proiectul lui Commerford 7D7D, vine într-un moment dulce-amărui pentru Rage Against the Machine.

Deși a revenit pe scenă și și a fost bine primită după un deceniu de pauză, trupa RATM a fost forțată să-și anuleze turneele din auza unei accidentări la picior, a vocalistului Zack de la Rocha.

7D7D are pagini de Facebook, Instagram și Twitter, dar niciuna nu indică o dată de lansare a unui viitor album.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

consumer.huawei.com

Lasă un răspuns