Tom Morello a lansat trei piese de pe viitorul album The Atlas Underground

Tom Morello a lansat trei piese de pe viitorul album The Atlas Underground

Tom Morello continuă să rămână ocupat, lucrând la muzică nouă, dezvăluind acum un nou album intitulat Atlas Underground care va sosi la sfârșitul anului. Ca și predecesorul său acest material este plin de invitați speciali. De fapt, Morello prezintî trei piese și invitați precum alt-rockerii Barns Courtney, Ben Harper, Nathaniel Rateliff și rapperii Jim Jones și Chipotle Joe.

Nike SB Shane Premium Skate Shoes
Nike SB Shane Premium – RON 429.99

The Atlas Underground Flood urmează recentul lansat, The Atlas Underground Fire și este programat să sosească pe 3 decembrie prin Mom + Pop. Lista de invitați este mare și conține nume precum Alex Lifeson de la Rush, Kirk Hammett de la Metallica, Idles, Rodrigo y Gabriela, Manchester Orchestra, Andrew McMahon in the Wilderness, X Ambassadors și mulți alții.

În ceea ce privește noul set, ce vine imediat dupa The Atlas Underground Fire, acesta s-a născut în primul rând din numeroasele colaborări și sesiuni de compoziție în care a fost implicat chitaristul în timpul lockdown-ului din 2020.

“The Atlas Underground Flood termină ceea ce a început The Atlas Underground Fire.” declară Morello. „Fire and Flood este “London Calling-ul” meu. Admirând The Clash în momentul lor plină de glorie, am căutat să fac un album dublu în care arta înlocuiește genul.Mi-am propus să creez o viziune organizată pentru a lega împreună un sound neînfricat, sălbatic și vast. Ambiție muzicală cu o distribuție extraordinară de colaboratori și desiguri multe solo-uri de chitară.”

Citește și – Audio Technica AT2020 Review
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

carturesti.ro

Un gând despre “Tom Morello a lansat trei piese de pe viitorul album The Atlas Underground

Lasă un răspuns