Atunci când Serj Tankian s-a alăturat trupei Tool pentru o inepretare extraordinară a piesei "Sober în anul 2007"

Atunci când Serj Tankian s-a alăturat trupei Tool pentru o inepretare extraordinară a piesei “Sober în anul 2007”

În ianuarie 2007, Tool se afla la Princes Park din Melbourne, Australia, participând la festivalul Big Day Out. Setul de două ore și 20 de minute al trupei s-a deschis cu piesa „Stinkfist” și s-a terminat cu „Ænema”, de asemenea trupa a oferit variante de alegere a unor piese precum “Swamp Song”, „Forty Six & 2” și „The Pot”.

Sunt puțin cam răgușit“, a glumit Maynard James Keenan la un moment dat. “Te-ar deranja dacă ai termina restul setului pentru mine? Am ceva canale porno la hotel și as vrea să plec…să pierd niște timp.

Carbohidrații complecși: ce alimente sănătoase îi conțin
Citește și – CARBOHIDRAȚII COMPLECȘI: CE ALIMENTE SĂNĂTOASE ÎI CONȚIN

În timp ce mulțimea, bineînțeles, a fost prezent tot concertul, cântând aproape fiecare cuvânt, cea mai memorabilă asistență a lui Keenan a venit de la nimeni altul decât Serj Tankian. Frontmanul System of A Down a ieșit pe scenă la minutul 3:30, din interpretarea pietrei de căpătâi Tool, “Sober“, oferind vocalize care a dus piesa în altă dimensiune. Vezi setul complet și filmarea cu Serj mai jos.

TRENDING – The Rolling Stones a distribuit un videoclip tribut bateristului Charlie Watts
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

carturesti.ro

2 gânduri despre “Atunci când Serj Tankian s-a alăturat trupei Tool pentru o inepretare extraordinară a piesei “Sober în anul 2007”

Lasă un răspuns