Roadkill Festival în Expirat București – 10 Octombrie 2021 – Galerie Foto

Duminică 10 octombrie a avut loc prima ediție din festivalul Roadkill Festival așa că „ea este Mia colega mea” a tras o fuga până în Expirat București și a luat pulsul. În același timp a tras și câteva cadre să vă putem arăta cam care a fost atmosfera. Vezi galeria foto mai jos, iar organizatorilor le urăm un călduros „la cât mai multe ediții.

u-man.ro

Festivalul este organizat de trupa RoadkillSoda Psychedelicious (Mihnea FerezanVava FerezanPatricia Bîea) si are in spate un scop: creare unei comunitati pe bune in jurul stonerului si a genurilor sale conexe si dezvoltarea scenei locale.

Roadkill Fest aduce impreuna artisti care se afla intr-o zona muzicala apropiata, dar care au influente si directii diferite.

RoadkillSoda și Psychedelicious doresc să sărbătorească scena locală, să aduca trupele împreună și să inițieze această idee de socializare și colaborare între artiști și nu numai, de a crea o comunitate strânsă și o scenă locală care în prezent este inexistentă.

Citește și – Tipuri de Geci de Piele: Ce tip ți se potrivește?

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.


Publicat

în

,

de către

Etichete:

Comentarii

Un răspuns la „Roadkill Festival în Expirat București – 10 Octombrie 2021 – Galerie Foto”


  1. […] Camera foto Leica M1 dispune de un interval de sensibilitatea ISO de la 64 la 50.000 și poate înregistra la 14-bit color depth, cu o gamă dinamică de până la 15 stops. Camera este alimentată de procesorul Leica Maestro II , despre care compania spune că va oferi o experiență de operare fluida și receptivă, chiar și atunci când fotografiezi la cea mai înaltă rezoluție și setări de calitate a imaginii. […]

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanRomanianSpanish
%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic