ROADKILL FESTIVAL – 10 OCTOMBRIE – EXPIRAT – UN FESTIVAL DEDICAT DEZVOLTARII COMUNITATII DE STONER & CO

Prima editie a festivalului Roadkill Fest va avea loc duminica, pe 10 octombrie, in Expirat. Festivalul este organizat de trupa RoadkillSoda & Psychedelicious (Mihnea Ferezan, Vava Ferezan, Patricia Bîea) si are in spate un scop: creare unei comunitati pe bune in jurul stonerului si a genurilor sale conexe si dezvoltarea scenei locale.

Roadkill Fest aduce impreuna artisti care se afla intr-o zona muzicala apropiata, dar care au influente si directii diferite. Trupele care vor canta anul acesta sunt Puta Volcano din Grecia, RoadkillSoda, Tragic, King Solomon, Church of Cthulhu, Jahmolxes, warm-up si after party cu DJ Hefe.

RoadkillSoda si Psychedelicious doresc sa sarbatoreasca scena locala, sa aduca trupele impreuna si sa initieze aceasta idee de socializare si colaborare intre artisti si nu numai, de a crea o comunitate stransa si o scena locala care in prezent este inexistenta.

TRENDING – Tipuri de Geci de Piele: Ce tip ți se potrivește?

‘’Credem ca exista o multime de trupe talentate care dispar sau isi pierd drive-ul pentru ca nu exista evenimente care sa le ofere sansa sa se expuna live. Granitele dintre genuri sunt atat de fluide, iar publicul din Romania ar trebui sa experimenteze mai mult, sa nu mai fie atat de orientat doar catre trupele sau genurile care le sunt deja cunoscute.  Nu poti evolua daca ramai mereu in zona de confort. Roadkill Fest este un dedicat trupelor, in primul rand. Vrem sa aducem artistii din zone diferite impreuna, oamenii care au atat de multe lucururi in comun, dar nu au ocazia sa se intalneasca prea des intr-un context social, fie ca vorbim de trupe sau de fotografi si videografi, promoteri sau public.

Sunt o multime de trupe care au incercat sa faca un pas mai departe, sa vina cu abordare mai fresh, sa rupa putin tiparele care sunt de mult perimate.  Dar nu li se ofera sansa sa creasca. Si cand li se ofera expunere live, e de obicei un slot la care lumea nu vine, ca e prea devreme, pentru ca nici publicul nu e educat.  Sau promoteri care au incercat sa aduca lucruri noi, dar la evenimentele carora nu se duce lumea pentru ca nu au adus aceleasi trupe care sunt rulate constant. E un cerc vicios care trebuie rupt.’’ (Patricia BîeaRoadkill Fest)

Roadkill Fest are loc duminica in Expirat, iar biletele pot fi achizitionate aici: https://www.iabilet.ro/site/event/68101/

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Un gând despre “ROADKILL FESTIVAL – 10 OCTOMBRIE – EXPIRAT – UN FESTIVAL DEDICAT DEZVOLTARII COMUNITATII DE STONER & CO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.