eneba.com
Tipuri de Geci de Piele: Ce tip ți se potrivește?

Tipuri de Geci de Piele: Ce tip ți se potrivește?

Atunci cand vine vorba de a alege ce stil de geacă de piele este cel mai potrivit pentru tine, opțiunile pot fi copleșitoare. Există atât de multe stiluri cum ar fi moto, trucker și flight jackets. Ce tip se potrivește personalității tale?

Există nenumarate modalități de a alege intre stilurile de geci de piele, dar una ditre preferatele noastre este găsirea gecii din piele care reflectă cel mai bine personalitatea ta. Avem trei cele mai populare tipuri de geci de piele, pe care le recomandăm pe baza a trei estetici majore ale personalității unui bărbat. rafinat, robust si rebel.

THE RUGGED OUTDOORSMAN

O jachetă moto din piele (numita și geaca racer sau cafe racer) este elegantă cu detalii selective și puține ornamente. Gulerul dispune de capsă de prindere, închidere tip fermoar și oferă un aspect lucios.

THE RUGGED OUTDOORSMAN

Trademarkul THE RUGGED al gecilor din piele, vorbesc exact despre stilul bărbatului raw, puternic. Dispune de închidere pe nasturi, cu lungime pân la talie, cusătură heavy, care îți aduce aminte de gecile denim – doar că este concepută din piele premium. Această geacă susține claitatea, confortul și stilul clasic.

Vezi și – Cum să îți găsești laptopul potrivit
THE REBEL

Acesta este cel mai vechi și probabil cel mai iconic stil de geacă de piele pentru bărbați. Mai este numită și flight jacket (geacă de aviator sau geacă bomber.) Fie că mergi pe drum sau pe pistă, acest stil este pentru cei cu spirit aventurier și îndrăzneț. Din punct de vedere istoric, acet tip de geacă ar putea include epoleți pe umeri și un guler tip sherpa. Cu toate acestea, într-o abordare modernă a stilului vintage, cu guler ridicat manșete cu fermoar și închidere cu fermoar, această gaeacă își păstrează în continuare moștenirea iconică.

Vezi și – A fost lansat trailerul pentru noul film western The Harder They Fall
CE SA PORTI LA GEACA DE PIELE

Deci ai o geacă de piele, acum ce porți la ea? Pentru orice moment în care ai nevoie de un aspect polished, asociază o geacă elegantă cu pantaloni, o cămașă cu nasturi și chiar cu o cravată. Nu poți da greși dacă îmbraci o geacă trucker cu o flanela mulata și cu blugi.

O geacă tip flight este greu să nu o porți cu un tricou, pantaloni tip work pants și bocanci. Poți face diverse combinații în functie de mediul în care te afli dar sigur nu vei da greși.

Deci ce spune personalitatea ta despre stilul tău de geacă de piele?

Sau mai bine zis, ce dezvăluie stilul tău de geacă de piele despre tine? Indiferent în ce direcție te îndrepți, poți achizițioana cele mai calitative geci de piele și îmbrăcăminte premium prin intermediul nostru.

comanda
Comandă Aici

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

17 gânduri despre “Tipuri de Geci de Piele: Ce tip ți se potrivește?

Lasă un răspuns