Trailerul Midnight Mass a lui Mike Flanagan îți aduce în față miracole, nebunie și frică

Trailerul Midnight Mass a lui Mike Flanagan îți aduce în față miracole, nebunie și frică

Dacă ar fi sa dăm un nume ce a ieșit în față, în materie de producere a filmelor horror, Mike Flanagan ar fi acela. Acesta este regizorul unor filme must-see precum Oculus, Gerald’s Game și Doctor Slee. De asemenea, este omul din spatele serialului The Haunting Of Hill House de pe Netflix. Poveștile sale originale sunt la fel de impresionante ca și adaptările de top după romanele lui Stephen King.

u-shop.ro

Noua sa producție Netflix, Midnight Mass este un serial de groază în șapte părți. Vezi trailerul mai jos:

TRENDING – Au apărut primele trailere din The Matrix Resurrection și arată fantastic

Acțiunea are loc pe insula Crockett, unde tânărul Riley (Zach Gilford, starul Friday Night Lights) se întoarce după mulți ani în comunitate. Sosirea sa și a noului preot Paul (Hamish Linklater) coincide cu miracole care trimit comunitatea insulei Crockett într-o vâltoare religioasă și amenință să se transforme în ceva sinistru.

Ca întotdeauna, în lucrarea lui Flanagan, pare să existe o dramă majoră a personajelor, care stă la baza elementelor supranaturale de aici – groaza ancorată emoțional în jurul durerii și a familiei este un „aliment” de bază marca Flanagan – și pare că va cuprinde și o parte horror tradițională.

În distribuț ie vei găsi și o parte dintre colaboratorii săi obișnuiți precum Kate Siegel, Henry Thomas, Bly Manor și Rahul Kohli.

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

3 gânduri despre “Trailerul Midnight Mass a lui Mike Flanagan îți aduce în față miracole, nebunie și frică

Lasă un răspuns