Trupa Metallica citește cele mai proaste recenzii ale albumului Black Album

Trupa Metallica citește cele mai proaste recenzii ale albumului Black Album

În cinstea lansării albumului Blacklist și a sărbătoririi a 30 de ani de la The Black Album, băieții de la Metallica au apărut la Jimmy Kimmel Live! unde au interpretat câteva melodii, au susținut un interviu și au citit cele mai proaste recenzii de pe Amazon pe care le-a avut iconicul album.

lensa.ro

Mai exact, au citit recenziile de o stea acordate albumului. După cum îți poți imagina, nu mulți dintre cei care au lăsat recenzii, au avut un argument real pentru faptul că nu le place albumul, ci mai degrabp au repetat fraze precum “Metallica sucks” sau i-a numit “penibili” apoi au recomandat să cumpere albume de la Foreigner sau Dire Straits.

În plus au vorbit cu Kimmel despre colaborarea lor cu Miley Cyrus de la The Howard Stern Show, unde au interpretat “Nothing Else Matters” iar Cyrus a fost vocea principală.

“Acum mulți ani lucrurile erau segregate în muzică. Mai ales în lumea rock-ului, exista un curent underground de idei conservatoare și dacă te îndepărtai de la acestea, erai numit sell-out.” a spus Lars Ulrich, despre colaborarea lor cu diversitatea de artiști de pe Blacklist.

Metallica cu siguranță nu se mai teme să fuzioneze genurile acum, deoarece albumul Blacklist are invitați, artiști din toate mediile muzicale, care fac coveruri după piesele The Black Album.

Am încurajat toți artiștii pe care îi cunoșteam și care au fost influențați într-un fel sau altul de Metallica să înregistreze coverruri. Au existat mai multe răspunsuri pozitive decât am anticipat, așa că ne-am gândit că cel mai bine ar fi să își aleagă ei piesele.” a explicat bateristul despre conceptul albumului tribut.

TRENDING – Scurgeri de date arată îmbunătățirile aduse noii camere GoPro Hero 10
nemira.ro
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.