Don’t Look Up Trailer: Leonardo DiCaprio și Jennifer Lawrence Așteaptă Apocalipsa în satira lui Adam McKay

Don’t Look Up Trailer: Leonardo DiCaprio și Jennifer Lawrence Așteaptă Apocalipsa în satira lui Adam McKay

Cariera lui Adam McKay este fascinantă în ultimii ani. După ce a regizat comedii dureroase cu Will Ferrell precum Anchorman și Step Brothers, în ultimul timp a pivotat către subiecte mai supărătoare prcum catastrofe reale din viața americanilor precum The Big Short and Vice. Acum se pare că următorul film va combina ambele stiluri.

soundhouse.ro/

Mai târziu în acest an, el va lansa filmul Don’t Look Up pe Netflix – și deși aceasta este o poveste fictivă, canalizează anxietăți din viața reală cu privire la scenarii despre sfârșitul lumii. La fel ca în lucrarea recentă a lui McKay, acest subiect greoi vine cu puterea starurilor hollywood-iene – Leonardo DiCaprio și Jennifer Lawrence în roluri principale și în roluri secundare cu actori precum Meryl Streep, Jonah Hill și Timothée Chalamet. Vezi trailerul mai jos.

TRENDING – Boxa inteligentă Google Home Mini – Review

Pai nu pare acest film a fi o form de devertisment ce provoacă atacuri de panica? Starurile Don’t Look Up, DiCaprio și Lawrence sunt o pereche de astronomi ce observă că o cometă uriașă se îndreaptă direct către Terra. Avertismentele lor din păcate, nu sunt luate în serios de președinte/Meryl Streep.

În trailer primim scurte imagini cu ceilalți actori: Chalamet cu un fel de muget ciudat, Hill ca membru al cabinetului Streep, Tyler Perry și Cate Blanchett ca prezentatori de știri, Mark Rylance cu o perucă ciudată, Ron Perlman zburând cu o rachetă și îi mai putem observa și pe Kid Cudi” Mescudi și Ariana Grande.

Nebunie totală în distribuție nu?

Netflix se pare că îi poziționează lansarea în perioada Craciunului mai exact pe 24 decembrie. O deveni acesta un „film de Craciun?”.

Lasă-ne în comentarii părerea ta.

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com