Vezi Trailerul Pentru Filmul Horror Two Witches - Contemporary-Establishment

Vezi Trailerul Pentru Filmul Horror Two Witches

Nu ai aflat încă? A venit luna septembrie, vara s-a încheiat oficial dar…sezonul filmelor horror este pe cale să înceapă. Ei bine pentru a-ți ușura munca de research în acest sens, furnizorii de filme de groază, Arrow Video, au venit cu ceva absolut bestial.

Aceștia se pregătesc pentru lansarea, în luna octombrie a filmului de debut al lui Pierre Tsigaridis, Two Witches, un festival înspăimântător, gory și sângeros, inspirat de regizori legendari Euro-horror precum Dario Argento, Mario Bava și Lucio Fulci.

lensa.ro

Practical gore? Culori intense? Un peisaj sonor, total neliniștitor? Toate sunt aici! Iată rezumatul pentru Two Witches:

“Tânăra mamă, Sarah este convinsă că a fost blestemată de o bătrână misterioasă, în timp ce ia masa cu partenerul ei optimist și sinsibil Simon. Când cuplul pleacă în vizită la prietenii lor Dustin și Melissa, forțele întunecate sunt dezlănțuite, după o încercare prostească de a consulta o tablă Ouija, pentru a-și înlătura temerile. Între timp, tensiunile cresc între Rachel și colega de cameră Masha, după un incident violent care a implicat un bărbat, pe care tânăra ciudată și impulsivă l-a adus acasă”.

Adaugă-l în lista ta. Îl vei găsi dupa 1 octombrie pe streaming-ul Arrow și de pe 17 octombrie pe digital și Blue-Ray. Se apropie ceasul…

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni așa ca site-ul functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

Lasă un răspuns