Trupa FOO FIGHTERS va fi indusă în ROCK AND ROLL HALL OF FAME - contemporary-establishment

Trupa FOO FIGHTERS va fi indusă în ROCK AND ROLL HALL OF FAME

FOO FIGHTERS, THE GO-GO’S, Jay-Z, Carole King, Todd Rundgren și Tina Turner vor fi induși în Rock And Roll Hall Of Fame anul acesta. În plus LL Cool J, Billy Preston și Randy Rhoads vor primi premiul de excelență. KRAFTWERK, Gil Scott Heron și Charley Patton vor primi priemiul Early Influence iar fondatorul Sussex Records, Clarence Avant, va primi premiul Ahmet Ertegun.

Ceremonia de inducere va avea loc la Cleveland, Ohio, în Rocket Mortgage FieldHouse pe 30 octombrie și va fi transmisă pe HBO Max.

Vinars Miorita X.O. 30 ani, 40%, 0.7l
Vinars Miorita X.O. 30 ani, 40%, 0.7l

„Aceasta este cea mai diversă listă a noastră de inducere din istoria Rock And Roll Hall Of Fame.” declară președintele John Sykes. „Într-adevar reprezintă angajamentul continuu Hall, de a onora artiștii care au creat nu doar rock’n roll ci o voce a tinerilor.”

Buletinele de vot au fost trimise unui organism internațional de vot format din 1.200 de artiști. Se iau în considerare factori precum, influența muzicală a unui artist asupra altor artiști, durata și profunzimea carierei cât și munca depusă, inovația și superioritatea în stil și tehnică.

Liderul FOO FIGHTERS, Dave Grohl a mai fost o dată indus în Rock Hall ca parte a trupei NIRVANA în anul 2014.

TRENDING – Video: Lars Ulrich (Metallica), Joe Berlinger și Alexandru Nanau discută despre filmul „Colectiv”

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

eneba.com