Trupa ATREYU a lansat videoclipul pentru piesa ‘Catastrophe’

Metaliștii californieni de la ATREYU au lansat videoclipul pentru o nouă piesă intitulată „Catastrophe”. Piesa este preluată de pe viitorul album al trupei „Baptize”, care urmează să fie lansat pe data de 4 iunie prin intermediul Spinefarm Records. Clipul care conține imagini cu membri ai trupelor NOTHING MORE, TRIVIUM, ICE NINE KILLS, HYRO THE HERO, BAD WOLVES si SILVERSTEIN, ajunge la șase luni de la lansarea „Save Us” prima piesă fără vocalistul Alex Varkatzas.

Editura Trei

„‘Catastrophe’ este în esență, o melodie despre o dragoste apocaliptică.” dezvaluie ATREYU. „Am adoptat o abordare imaginară a sentimentelor prin care trecem noi, ca indivizi și restul planetei. Am simțit că lumea se destramă în jurul nostru. Nimic nu era sigur iar stresul și întunericul veneau din toate unghiurile, dar faptul că trăiești cu cineva pe care îl iubești cu adevărat a facut ca totul să fie în regulă.”

„Baptize” track listing:

 1. Strange Powers Of Prophecy
 2. Baptize
 3. Save Us
 4. Underrated
 5. Broken Again
 6. Weed
 7. Dead Weight
 8. Catastrophe
 9. Fucked Up
 10. Sabotage Me
 11. Untouchable (feat. Jacoby Shaddix)
 12. No Matter What
 13. Oblivion (feat. Matt Heafy)
 14. Stay
 15. Warrior (feat. Travis Barker)
TRENDING – Cei de la System Of A Down s-au certat ca chiorii în timpul înregistrărilor albumului Toxicity

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Lasă un răspuns

Create a website or blog at WordPress.com de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic