Trupa MEDBALL a fost headliner într-un imens concert în aer liber îin New York

Trupa MADBALL a fost headliner într-un imens concert în aer liber în New York

După 14 luni de lockdown, concertele hardcore s-au întors oficial în Parcul Tompkins Square din New York. MADBALL a avut un concert în aer liber sâmbătă 24 aprilie împreună cu cei de la MURPHY’S LAW, BLOODCLOT și THE CAPTURERS. Intrare a fost pe bază de donație iar o parte din încasări s-au dus catre New York Firefighters Burn Center Foundation.

Casti Audio Sport In Ear Beats Powerbeats Pro, True Wireless, Bluetooth, Functie Bass, Microfon, Autonomie 9 ore, Black
Best price – Casti Audio Sport In Ear Beats Powerbeats Pro, True Wireless, Bluetooth, Functie Bass, Microfon, Autonomie 9 ore, Black

Luna trecută guvernatorul New York-ului Andrew Cuomo a anunțat că, începând cu 2 aprilie, locațiile pentru concerte vor putea fi deschise la un procent de 33% pentru interior sau 100 de persoane iar pentru exterior 200 de persoane. Dacă toți participanții prezintă dovada unui test coronavirus negativ la intrare, capacitatea poate crește până la 150 de persoane pentru interior și 500 de persoane în aer liber.

Vezi mai jos filmari de la concert.

TRENDING – Industria muzicală rock zdruncinată de moartea rapperului DMX

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Lasă un răspuns