Trupa at The Gates pregatește lansarea albumului The Nightmare Of Being

Trupa At The Gates pregatește lansarea albumului The Nightmare Of Being

Trupa At The Gates va lansa cel de-al șaptelea album de studio, The Nightmare Of Being, pe 2 Iulie prin Century Media Records.

Provocările deosebite în timpul înregistrărilor unui album în perioada pandemică au facut ca mambrii să tragă acest album în mai multe studioruri din Suedia – tobele la Studio Gröndal cu Jens Bogren, chitare și bas cu Andy La Rocque la Sonic Train Studio și voce la Welfare Sounds cu Per Stålberg – masterul fiind realizat la Fascination Street Studios de Jens Bogren, care a lucrat anterior cu trupa la albumul lor de „comeback” din 2014, At War With Reality.

Fiica Reichului - Louise Fein
Fiica Reichului – Louise Fein

Vorbind despre conceptul din spatele albumului cu 10 piese, vocalistul Tomas Lindberg Redant declară: „Tema generală are ca temă pesimismul și m-am scufundat adânc în filosofii de acest fel. Încercând să înteleg acest mod de a privi lumea, nu este un album negativ neaparat, mai degrabă este o poartă de acces spre idei noi, pentru mine personal, încercând perspective diferite. Ați putea numi albumul o introducere în pesimism ca și concept, cred. Este un album întunecat, dar nu negativ…”

„Încă sună a At The Gates, 100%” subliniază el. „Este mai mult ca orice”.

TRENDING – Cele mai WTF povesti despre Slipknot pe care cel mai probabil nu le stiai

The Nightmare Of Being track listing is:

  1. Spectre of Extinction
  2. The Paradox
  3. The Nightmare of Being
  4. Garden of Cyrus
  5. Touched by the White Hands of Death
  6. The Fall into Time
  7. Cult of Salvation
  8. The Abstract Enthroned
  9. Cosmic Pessimism
  10. Eternal Winter of Reason

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Lasă un răspuns