Ascultă Noul Single Unearth Intitulat „Into the Abyss” - Contemporary-Establishment

Ascultă Noul Single Unearth Intitulat „Into the Abyss”

Trupa Unearth continuă să aprindă flăcările entuziasmului din jurul viitorului lor album, The Wretched; The Ruinous, cu lansarea noului lor single brutal „Into the Abyss”. Primul album în cinci ani al cvintetului metalcore din Massachusetts este programat să apară pe 5 mai, iar trupa și-a tachinat deja fanii cu două single-uri anterioare, inclusiv piesa ce poartă numele albumului și „Mother Betrayal”.

„Un efort interstelar alimentat de riff-uri rezumă al treilea nostru single „Into the Abyss”,” a spus solistul Trevor Phipps într-o declarație.

„Viitorul planetei noastre este în paragină, iar norocoșii sunt forțați să fugă într-o lume îndepărtată pentru a continua rasa umană, în timp ce miliarde de cei mai puțin norocoși sunt lăsați în urmă pentru a întâlni un sfârșit infernal.

Buz McGrath luminează calea cu o călătorie de riff-uri melodice, leaduri și solo-uri care îl deosebesc de cea mai mare parte a albumului The Wretched; The Ruinous.”

The Wretched; The Ruinous apare pe 5 mai și este disponibil pentru precomandă acum într-o varietate de formate.

Tu ce părere ai despre noua piesă Unearth – Into the Abyss?

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns