Ascultă Noul Single Dying Wish Intitulat "Torn From Your Silhouette" - Contemporary-Establishment

Ascultă Noul Single Dying Wish Intitulat “Torn From Your Silhouette”

Dying Wish tocmai au lansat o nouă piesă metalcore parcă adusă direct din anul 2003. “Torn From Your Silhouette” aduce aminte de perioada de început a metalcore-ului, abordând subiecte profunde precum respingerea și durerea.

Torn From Your Silhouette” este un single independent al formației din Portland – prima lor nouă piesă după lansarea albumului Fragments of a Bitter Memory în 2021. Piesa proaspăt lansată scoate în evidență stilul vocal al lui Emma Boster, care poate fi descris ca un joc “good cop/bad cop“.

“‘Torn From Your Silhouette’ vorbește despre asumarea riscului de a fi vulnerabil cu o altă persoană, numai pentru a constata că aceasta are intenții ascunse și profită de disponibilitatea ta emoțională”, a explicat Boster.

“În timp ce am scris această piesă, eram supărată din cauza unei recente dezamăgiri în dragoste. Simțeam că standardele societății pentru romantism deveniseră din ce în ce mai casual. Deși a fost confortabil pentru mine o vreme, am ajuns într-un punct în viața mea în care căutam mai mult din conexiunile mele cu alte persoane. Eram pregătită să demontez zidurile pe care le construisem pentru a mă proteja. Această piesă vorbește despre acceptarea faptului că acest lucru ar aduce, ce mi-a fost cel mai frică: respingerea și durerea.”

Ascultă piesa “Torn From Your Silhouette” de la Dying Wish mai jos.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

dynutrition.ro

Lasă un răspuns