De Ce Maynard James Keenan Nu Va Mai Interpreta O parte Din Vechile Piese TOOL - Contemporary-Establishment

De Ce Maynard James Keenan Nu Va Mai Interpreta O parte Din Vechile Piese TOOL

Luna aceasta marchează atât cea de-a 30-a aniversare a LP-ului de debut al TOOL, Undertow, cât și ziua de naștere a solistului Maynard James Keenan (care va împlini 59 de ani). Nu este, așadar, o surpriză de ce vocalistul are acum probleme în a interpreta materialele anterioare ceva mai provocatoare ale trupei.

În timpul apariției sale de pe 30 martie la Steve-O’s Wild Ride! podcast, Keenan a fost întrebat despre interpretarea unor materiale TOOLmai vechi.

„Cred că procesul meu de scriere a pieselor, s-a schimbat de-a lungul anilor și aș putea să cânt unele dintre acele cântece dar nu pot să fac un set întreg cu acele piese. Le pot scrie deci încă pot face unele dintre acele lucruri, dar tu mi se pare ok. . . . Dacă stai și te gândești la asta, nu te poți aștepta ca unii dintre acești tipi de pe vremuri, să facă ceea ce au mai făcut. . . Acum 30 de ani, acum 40 de ani. Nu te poți aștepta la asta de la acel trup. Corpul tău nu face aceleași lucruri pentru totdeauna. . . . Corpul tău nu îți va permite să lucrezi așa cum obișnuiai să faci la anumite vârste. Puteți aplica asta, aproape la orice persoană.”

Comandă Bilete la Spectacole AICI.

Până la punctul său de vedere, piesele de pe Undertow – precum și EP-ul Opiate din 1992 – se numără cu ușurință printre cele mai grele și rapide piese compuse vreodată de TOOL.

Ulterior, au încorporat modele rock psihedelice mai tradiționale (și, prin urmare, mai blânde) și rock progresiv în munca lor.

Desigur, asta nu înseamnă că Keenan renunță complet la concertele live. De fapt, deși TOOL nu a anunțat oficial un nou turneu ei sunt programați să cânte la câteva festivaluri în perioada acestui an.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns