Trupa Linkp Bizkit Vorbește Despre Înregistrarea Unui Nou Album - Contemporary-Establishment

Trupa Limp Bizkit Vorbește Despre Înregistrarea Unui Nou Album

Limp Bizkit a primit unele dintre cele mai bune recenzii din cariera lor pentru Still Sucks din 2021 și din fericire, fanii nu vor trebui să aștepte încă un deceniu pentru mai multe materiale de studio.

Într-un nou interviu cu Wes Borland, chitaristul a vorbit despre faptul că Limp Bizkit intră în studio în 2024, pentru a înregistra ce de-al șaptelea album de studio.

Criticii nu au fost atât de amabili cu albumul Limp Bizkit din 2011, Gold Cobra. A fost primul lor album în opt ani, dar infamul act nu-metal nu a avut parte de o primire călduroasă apoi au așteptat încă 10 ani pentru a lansa Still Sucks.

Fiecare trupă criticată, primește în cele din urmă respectul cuvenit, iar Limp Bizkit va reveni în vremurile bune, cu mai multă muzică nouă.

Vorbim despre scris în timpul tuturor soundcheck-urilor, din acest an pentru că facem foarte multe turnee”, a spus Borland pentru Guitar World, transcris de Metal Injection.

„Vrem să înregistrăm – vorbim de un album împreună pentru anul viitor. Căutăm locuri, așa că venim cu muzică nouă… da, domn’le!

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

dynutrition.ro

Lasă un răspuns