Festivalul internațional de Animație Animest 2022 - Contemporary-Establishment

Festivalul internațional de Animație Animest 2022

Ediția #17 / 7-16 octombrie 2022

Animest, cel mai amplu eveniment cinematografic din București ajunge anul acesta la ediția cu numărul #17 – una pe care n-ar trebui s-o ratezi, fie că te numeri printre fanii genului, fie că te afli la primele întâlniri cu filmul de animație. Între 8 și 17 octombrie, orașul devine locul de întâlnire al unora dintre cei mai importanți creatori din domeniu, invitați la Animest pentru a-și prezenta cele mai noi și mai premiate filme.

Imaginație fără limite. Povești culese din întreaga lume pentru publicul de toate vârstele. Masterclass-uri, proiecții speciale și ateliere de animație.

Citește și – Câteva eșecuri dezastruase în materie de tech…din ultima perioadă

*Animest este singurul eveniment autohton care asigură câștigătorilor un loc pe lista candidaților eligibili la Oscarul pentru Cel mai bun scurtmetraj de animație.

Abonamente Animest #17:

Ful Trip Pass: experiența completă de festival, cu acces nelimitat la toate proiecțiile, concertele și evenimentele speciale din programul ediției. Dedicat devoratorilor de filme și tuturor celor cărora le-a fost dor să danseze cu noi.

Ten Stops Passabonamentul care-ți asigură accesul la 10 proiecții din programul ediției (cu excepția Galei de deschidere și a evenimentelor speciale). Pentru iubitorii de animație care deși au programul foarte încărcat, n-ar rata pentru nimic în lume premierele anului.

Posesorii de abonamente și badge-uri își pot rezerva locul la evenimentele din festival pe baza codului de bare de pe document, prin platforma Eventbook. Rezervarea nu este obligatorie, dar este recomandată, pentru că numărul locurilor disponibile este limitat. 

Rezervările sunt limitate la 3 evenimente / zi de festival și nu pot fi făcute pentru evenimente ce au loc simultan. Opțiunea de a rezerva un loc este disponibilă până cu o oră înaintea începerii evenimentului. 

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

Lasă un răspuns