Ozzy Osbourne și Tony Iommi s-au reunit pe scenă pentru a interpreta live două melodii - Contemporary-Establishment

Ozzy Osbourne și Tony Iommi s-au reunit pe scenă pentru a interpreta live două melodii

Pentru a încheia Commonwealth Games 2022, Ozzy Osbourne și Tony Iommi s-au reunit pe scenă pentru a interpreta piesa „Paranoid” de la Black Sabbath și o versiune mai scurtă pentru „Iron Man”.

Iommi a cântat la ceremonia de deschidere luna trecută, dar apariția comună a lui și a lui Osbourne a fost ținută secretă, până în ultimul moment, care a marcat prima dată când legendele metalului au cântat împreună, din 4 februarie 2017, care a fost și concertul de final Black Sabbath.

Celor doi li s-au alăturat pe scenă o pereche familiară de muzicieni, bateristul Tommy Clufetos, care a cântat live cu Black Sabbath din 2012 până la ultimul concert și a fost în trupa lui Ozzy din 2009. Celălalt instrumentist a fost Adam Wakeman, care a cântat live la clape pentru Sabbath și Ozzy.

Comandă – Chivalry 2 Steam Key GLOBAL

Ceea ce este deosebit de surprinzator este faptul ca Osbourne a reușit să își facă apariția live, deoarece acesta se află la mai puțin de două luni de la o intervenție chirurgicală grea în care i-au fost ajustate tijele de metal din corp după o accidentare din 2019.

Acesta a sărit și a interpretat melodiile cu ușurință având un zâmbet imens pe față.

Situația dintre Osbourne și Iommi a fost destul de prietenoasă în ultimul timp, Iommi contribuind la două melodii de pe Patient Number 9, viitorul album al lui „Prince of Darkness”.

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

maranc.ro

Un gând despre “Ozzy Osbourne și Tony Iommi s-au reunit pe scenă pentru a interpreta live două melodii

Lasă un răspuns