Ce s-a întâmplat cu Premiile Globurile de Aur 2022?

Într-o perioadă în care reputația premiilor Globurile de Aur și a organizației ce controlează aceste premii, Asociația Presei Străine de la Hollywood, au primit câteva lovituri serioase din cauza „lipsei de diversitate” și a altor probleme , în timpul ceremoniei de decernare prmiilor nu a mai fost vechea sărbătore, plină de strălucire Hollywood-iana, ci mai mult o stare de damage control, cu multe discuții despre acte de caritate.

Spectacolul nu a fost nici măcar televizat, nici transmis live și nici o celebritate nu s-a prezentat pentru a colecta premiile, care au fost anunțate ca la masa de seară, doar că desigur, prin intermediul rețelelor de socializare mult iubite și slăvite de tovarăși. Printre câștigătorii premiului? The Power Of The Dog, Belfast și West Side Story.

The Power Of The Dog, cel mai recent film a lui Jane Campion,a luat premii pentru cel mai bun regizor, cel mai bun film – dramă, cel mai bun actor în rol secundar, Kodi Smit-McPhee.

carturesti.ro

Starul Benedict Cumberbatch a fost desemnat cel mai bun actor la categoria Drama. Nicole Kidman a primit premiul pentru cea mai bună acriță la categoria – Dramă, pentru Being The Ricardos.

Pentru partea de Musical/Comedy, West Side Story a fost desemnat drept „Cel mai bun film,” în timp ce Rachel Zegler a fost desemnată cea mai bună actriță, iar co-starul Ariana DeBose a primit premiul pentru cel mai bun rol secundar.

Citește și – GODSMACK Live at Arenele Romane București

Encanto a obținut premiul pentru cel mai bun film de animație, Belfast a câștigat premiul pentru cel mai bun scenariu și Drive My Car a fost premiat pentru cel mai bun film străin.

Din punct de vedere muzical, lucrarea lui Hans Zimmer pentru Dune a primit premiul pentru cel mai bun soundtrack principal, asta pe lângă tema principală a lui Billie Eilish & Finneas O’Connell pentru No Time To Die.

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Un gând despre “Ce s-a întâmplat cu Premiile Globurile de Aur 2022?

Lasă un răspuns