Trailerul final pentru filmul "Dune" ne duce departe în epica poveste Sci-Fi a lui Denis Villeneuve

Trailerul final pentru filmul “Dune” ne duce departe în epica poveste Sci-Fi a lui Denis Villeneuve

Cu mai puțin de două săptămâni până la lansare, Warner Bros. a lansat trailerul final pentru adaptarea lui Denis Villeneuve după Dune. Povestea îl urmărește pe Paul Atreides (Timothée Chalamet), un tânăr de viță nobilă, a caror viziuni despre un viitor conflict pe planeta Arrakis, îl impinge în mijlocul unui razboi, prin care poate asigura viitorul familiei sale și oamenilor în general.

melimeloparis.ro

Dune este o lucrare densă (cei care au văzut filmul spun că necesită o continuare pentru a-și finaliza narațiunea), dar acest trailer este o mișcare inteligentă prin care încearcă să condenseze punctele forte ale poveștii, pe decursul a două minute.

Pentru unii acest lucru poate duce spre „teritoriul spoilerelor,” deoarece putem vedea câteva morți sugerate ale unor personaje, dar totuși ar fi o idee să mergi la cinema pentru Dune. Vezi trailerul final mai jos plus câteva fotografii cu cadre din film.

Ctește și – Care crezi că sunt cei mai buni bocanci pentru această iarnă?
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

lensa.ro

2 gânduri despre “Trailerul final pentru filmul “Dune” ne duce departe în epica poveste Sci-Fi a lui Denis Villeneuve

Lasă un răspuns