Trupa Sabaton promovează pacea prin intermediunl noii piese „Christmas Truce”

Trupa Sabaton promovează pacea prin intermediunl noii piese „Christmas Truce”

Chiar și în timpuri de razboi, pot exista momente de umanitate. Unul dintre aceste momente a avut loc pe data de 24 decembrie 1914, când soldații englezi și nemți au oprit bătălia, au găsit o linie de mijloc și s-au întânlit pentru a face schimb de cadouri și chiar au jucat fotbal în ajunul Crăciunului. A fost un rar moment de pace în mijlocul unei bătălii sângeroase și este un subiect care servește drept bază pentru cea mai recentă melodie a trupei Sabaton intitulată „Christmas Truce”.

Metaliștii suedezi au avut de mult fascinația pentru conflictele lumii. să servească drept inspirație pentru melodiile lor, iar „Christmas Trece” urmează acea tradiție. „‘Christmas Trece’ a fost cea mai mare prioritate a noastră când am decis să scriem melodii despre Primul Razboi Mondial a spus basistul Pär Sundström.

Nike SB BLZR Court Skate Shoes
Nike SB BLZR Court – RON 329.99

„Nu numai că a fost subiectul cel mai solicitat din partea fanilor noștri, dar a fost, pentru noi, și cea mai emoționantă poveste de razboi. Ne-a luat ani de zile să creem această melodie, deoarece am vrut să reflectăm onestitatea stării de spirit și a fost o mare provocare; dar simțim că am reusit să scriem o melodie care surprinde spiritul acelei zile, acum…peste un secol.”

Apropo de creația care onorează evenimentul inițial, membrii Sabaton au filmat și un videoclip.

Citește și – Interfata Audio USB – Top 5 inerfete audio profesionale si accesibile

Christmas Truce” va face parte de pe viitorul album de studio a celor de la Sabaton, The War to End All Wars. Albumul va fi lansat pe data de 4 martie prin Nuclear Blast Records. Această ultimă colecție de cântece analizează multe dintre atrocitățile, miracolele și întâmplările care aun avut loc în jurul Primului Razboi Mondial.

Sabaton, „Christmas Truce”
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Lasă un răspuns