Sabaton a lansat clipul pentru piesa "Defence Of Moscow". - contemporary-establishment

Sabaton a lansat clipul pentru piesa „Defence Of Moscow”.

Arătându-și respectul pentru forțele sovietice din timpul celui de-al 2-lea Razboi Mondial și pentru ziua victoriei rusești de pe data de 9 mai, metaliștii suedezi de la Sabaton au lansat un nou single intitulat „Defence Of Moscow”. Piesa este un cover după superstarul rus Radio Tapok, care are un numar mare de followeri în țările vorbitoare de limbă rusă și care a câștigat pupularitate prin interpretarea de coveruri rock în limba rusă.

Defence Of Moscow” urmează o altă colaborare dintre Sabaton și Radio Tapok pentru piesa live a piesei „The Attack Of The Dead Men„. Coverul este făcut în liba engleză și oferă melodiei stilul unic al celor de la Sabaton și ar putea fi încă o capodoperă epică ce marchează un moment istoric important al omenirii.

Pentru a oferi piesei „Defence Of Moscow” o demnitate deosebită, Sabaton a lansat acest single și pe un vinil de șapte inchi în ediție limitată, de culoare roșie și gravat într-un stil unic.

TRENDING – Cine a fost cu adevărat Freddie Mercury?

Ascultă piesa „Defence Of Moscow” de la Sabaton mai jos.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

2 gânduri despre “Sabaton a lansat clipul pentru piesa „Defence Of Moscow”.

Lasă un răspuns