SABATON ANUNTA ALBUMUL “THE GREAT WAR” SI DEZVLALUIE ARTWORK-UL

SABATON ANUNTA ALBUMUL “THE GREAT WAR” SI DEZVLALUIE ARTWORK-UL

Sabaton – The Great War

Trupa suedeza Sabaton (comanda albume AICI)s-au aducant pentru a-asi arata fascinatia pentru mari batalii din istorie. Trupa tohmai ce a dezvaluit ca numele celui de-al noualea album de studio va fi “The Great War” si va fi lansat in aceasta vara. Albumul conceptual va cuprinde povesti inspirate din primul razboi mondial. Ca parte de creatie, formatia si-a inceput sesiunile de studio pe 11 noiembrie 2018. Trupa a lucrat cu producatorul Jonas Kjellgren in studiorurile Black Lounge.

“Nu este prima data cand interpretam melodii inspirate din povestiri din aceasta perioada de timp dar acum am simtit ca este momentul potrivit pentru a face un album conceptual despre acest album”
In plus fata de stirile despre album, fanii ar putea fi de asemenea interesati de artwork-ul albumului. Desenul facut de Peter Sallai intruchipeaza un soldat in cele mai vulnerabile momente ale sale. Vezi artwork-ul si trailerul albumului mai jos.

“Acesta este ce mai mare album pe care l-am facut pana acum. Exista multa poveste pe care nu am mai avut-o pana acum in jurul melodiilor” spune Par Sundstron. “Asteptati multe surprize deoarece am incercat multe lucruri noi”
Albumul Sabaton “Yhe great war” va fi lansat pe 19 iulie prin Nuclea Blast Records iar pre-comenzile vor incepe de pe 19 aprilie.

entru mai multe evenimenteclipuri live , rock muzic cd’s & Vinyl’s viziteaza:

Magazin online => https://contemporary-establishment.ro/magazin-online

Event Planner => https://contemporary-establishment.ro/events/

PACHETE FOTO VIDEO IEFTINE => https://contemporary-establishment.ro/category/pachete-foto-video/

Event Tickets Online – Acceseaza link-ul => Bilete-Evenimente

Un gând despre “SABATON ANUNTA ALBUMUL “THE GREAT WAR” SI DEZVLALUIE ARTWORK-UL

Lasă un răspuns