RANDY BLYTHE de la LAMB OF GOD s-a alăturat celor de la GOJIRA pe scena festivalului KNOTFEST IOWA

RANDY BLYTHE de la LAMB OF GOD s-a alăturat celor de la GOJIRA pe scena festivalului KNOTFEST IOWA

Randy Blythe, s-a alăturat trupei franțuzești de progressive GOJIRA, pe scena festivalului Knotfest din Iowa la National Balloon Classic Field în Indianola, Iowa, pentru a interpreta piesa „Backbone„.

Anul acesta la Knotfest Iowa s-ar fi strâns în jur de 30.000 de fani metal.

fashiondays.ro

La începutul acestui an Blythe a lăudat cel de-al șaptelea LP, al celor de la GOJIRA, „Fortitude„, într-un interviu către revista Metal Hammer, spunând că „acest material reușește să realizeze ceea ce fac puține albume metal din zilele noastre: fără a sacrifica nici o parte artistică sau de riff heavy.” El a adăugat că Gojira „a ridicat mult stafeta ce definește acest gen de muzical.”

Blythe, a mai spus ulterior că a „susținut public trupa GOJIRA, de când i-a auzit a doua oară live.” De asemenea a co-scris și a aparut pe piesa „Adoration For None” de pe albumul GOJIRA din 2008, „The Way Of All Flesh”.

Fortitude” a debutat în topul Billboard Top Albums pe locul 1, în timp ce revendica locul 1, în topurile Billboard’s Top Current Albums, Current Rock Albums și Current Hard Music Albums.

TRENDING – Eddie Vedder a lansat piesa ‘Long Way’ și anunță albumul ‘Earthling’
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Lasă un răspuns