Vezi Noul teaser pentru Filmul Red Notice, cu Dwayne Johnson, Ryan Reynolds And Gal Gadot

Vezi Noul teaser pentru Filmul Red Notice, cu Dwayne Johnson, Ryan Reynolds And Gal Gadot

Suntem la mai puțin de două luni distanță de la premiera filmului Red Notice, care îi aduce în același loc pe Dwayne Johnson, Ryan Reynolds și Gal Gadot. Ca parte al evenimentului TUDUM al celor de la Netflix, Johnson a prezentat un clip al celor trei actori în plină acțiune.

Povestea Red Norice ar fi următoarea: „Atunci când un Red Notice emis de Interpol – cel mai înalt mandat de vânătoare și capturarea al celor mai căutați infractori din lume iese – principalul profiler FBI, John Hartley (Johnson) este pe felie. Căutarea sa la nivel global îl aduce în mijlocul unei spargeri, unde este forțat să facă echipă cu cel mai ‘iscusit’ hoț, Nolan Booth (Reynolds), pentru a prinde cel mai cautat hoț de artă din lume, – The Bishop (Gadot).

fashiondays.ro

Aventura care urmează, duce acest trio în călătorii în jurul lumii, pe rigul de dans, într-o închisoare la capătul pământului, în jungla amazoniană și cel mai rău pentru ei, constant unul în compania celuilalt.”

Și da, te poți aștepta la o mulțime de scene de acțiune cu bătăi, pumni aruncați în stânga și-n dreapta și cascadorii spectaculoase.

Între timp clipul îi gasește pe Johnson și Reynolds încercând să o doboare pe Gadot…ceea ce se pupa destul de bine cu o luptă cu Wonder Woman.

Vezi și – Halloween Kills: Supraviețuitorii lui Michael Myers sunt gata de încă o luptă în Trailerul Final
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Un gând despre “Vezi Noul teaser pentru Filmul Red Notice, cu Dwayne Johnson, Ryan Reynolds And Gal Gadot

Lasă un răspuns