Halloween Kills: Supraviețuitorii lui Michael Myers sunt gata de încă o luptă în Trailerul Final

Halloween Kills: Supraviețuitorii lui Michael Myers sunt gata de încă o luptă în Trailerul Final

Deși se dorește să se promoveze acest asprect despre Halloween Kills, ca fiind „final” trailer, se știe doar că, la fel ca și stalkerul ucigaș Michael Myers, promo-ul unui film, rareori moare înainte de lansarea acestuia. Toruși arunca o privire mai jos.

Vezi și – A apărut trailerul pentru filmul Nightmare Alley, o dramă de Guillermo del Toro

Următorul film de dupa Halloween facut în 2018 (care i-a adus înapoi pe Amie Lee Curtis și Laurie Strode pentru a se bate cu bătrânul nemesis), tonul noului film, găsește orașul Haddonfield reacționând la știrea că Michael a supraviețuit…DIN NOU…tuturor încercărilor de a fi ucis.

Nike Air Force 1 Low LV8 Older Kids' Shoes. Nike RO
NIKE AIR FORCE 1 LOW LV8 GS – 449,00 RON

Acum, în timp ce taie (sparge, înjunghie, distruge, zdrobește) o cale prin oraș, până la vechea casă a familiei sale, Laurie, familia sa și alți supraviețuitori a haosului provocat de Myers, sunt gata să abordeze în mod decisiv situația, odată pentru totdeauna.

Ce se va întâmpla cu ei? Ei bine nu degeaba, dar Halloween Ends are mai mult de un an până la lansare, așa că speranțele lor nu sunt prea mari.

Printre personajele care revin in franciza (in afara de Laurie), se numara si Lonnie Elam (interpretat aici de Robert Longstreet), Tommy Doyle (Anthony Michael Hall), Lindsey Wallace în rolul lui Kyle Richards și Marion Chambers (Nancy Stephens).

Halloween Kills va ajunge în cinematografele din Marea Britanie pe 15 octombrie. Vedem pe când și în România.

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Un gând despre “Halloween Kills: Supraviețuitorii lui Michael Myers sunt gata de încă o luptă în Trailerul Final

Lasă un răspuns