Cum să îți gasești laptopul potrivit

Cum să îți găsești laptopul potrivit

Există atât de multe opțiuni de laptopuri pe piață în zilele noastre încât este foarte greu să ne mai dăm seama care sunt cele mai bune dintre ele. Urmează sfaturile de mai jos pentru a-ți găsi laptopul potrivit ție.

Display și greutate

Dimensiunea dsplayului unui laptop variază de obicei de la 9 la 17 inci (aproximativ 23 – 43 de centimetri). Cu cât ecranul este mai mare cu atât va crește și greutatea laptopului. Echilibrează portabilitatea de care ai nevoie, cu performanțele sale, pentru a găsi dimensiunea potrivită de care ai nevoie.

TRENDING – Top 5 cele mai bune editoare foto gratuite ale anului 2021

Laptopurile cu display-uri mai mari vor fi clar mai greu de manevrat și îți va fi mai greu să călătorești cu ele, iar pe lângă asta vor avea o durată mai scurtă a bateriei, însă vor sprijini o grafică mai bună și o performanță mai mare. Cele cu display-ul mai mic sunt exact opusul.

CPU

CPU-ul sau procesorul, este exact creierul computeriului tău. Există doi furnizori principali de CPU pe piață și anume AMD și Intel. Intel înclină piața în ceea ce poate fi numită tehnologie avansată, dar AMD oferă modele competitive la prețuri mai mici.

CPU-urile dual-core (sau cu cât exista mai multe „core-uri”, cu atât mai bine) spre exemplu, sunt mai puternice, cu un suport mai bun pentru jocuri și grafică, în timp ce CPU-urile single-core sunt mai rentabile pentru persoanele care își folosesc pur și simplu computerul, pentru funcții de bază, pentru funcții de birou sau navigare web.

TRENDING – Camera foto Sony Alpha ZV-E10 – Creată special pentru vloggeri? – Review
RAM

Cei ce călătoresc în scopuri de business și utilizatorii de zi cu zi ar trebui să caute undeva la 4 GB RAM. Cei ce sunt amatori de jocuri video, graficienii sau persoanele care lucrează la procesare de videoclipuri, vor trebui să caute computere cu cel putin 8 GB de RAM cu toate ca ar fi indicat să treacă.

Studenții obișnuiți care caută o mașinarie eficientă, din punct de vedere al coscturilor, pentru a-și face temele, verifice e-mailurile sau navigare web, se pot mulțumi cu cei 4 GB RAM.

Utilizează un Online laptop finder

Multe site-uri de cumpărături dispun de tool-uri și motoare de căutare care te pot ajuta să îți alegi Laptopul potrivit. Microsoft are un program inovator numit PC Scout, care îi trece pe începători prin procesul de alegere a unui computer și apoi îi prezintă câteva opțiuni finale.

Site-urile de cumpărături online, au deseori funcții avansate de căutare pentru a-ți permite să cauți Laptopuri cu specificațiile exacte pe care le dorești.

Vezi oferta de Laptopuri ASUS AICI.

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com