Concert CARGO la Kruhnen Musik Halle  

Concert CARGO la Kruhnen Musik Halle  

CARGO

Înființată la Timișoara în 1985, Cargo a revoluționat rock-ul românesc prin stilul său, încă de la primul album “Povestiri din gară”. Astăzi este una din cele mai apreciate trupe de rock din țară. Legendara trupă a adus, de peste 3 decenii, un input considerabil acestui gen muzical.

Concertul va fi un spectacol rock autentic complet, plin de forță și emoție, pe care mebrii trupei Cargo, dar și prietenii și fanii lor și-l vor aminti cu siguranță multă vreme de acum încolo.

Despre eveniment

Evenimentul este organizat de Rockstadt și va avea loc sâmbătă, 2 octombrie 2021 la Kruhnen Musik Halle. Acesta se va desfășura în conformitate cu reglementările legale în vigoare la data respectivă (cel mai probabil doare pentru persoane vaccinate pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare).

Biletele se pot cumpăra în avans de pe iabilet https://www.iabilet.ro/bilete-brasov-cargo-live-in-kruhnen-musik-halle-68051/ și de la locație.

TRENDING – Cine a inventat stilul Grunge?

Minorii au acces la eveniment numai însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal adulți și în baza biletului valid pentru toate persoanele.

În cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma și se vor face înregistrari audio care pot conține vocea și imaginea voastră. Participarea la acest eveniment reprezintă acordul vostru implicit pentru a folosi materialele foto/video/audio pe plaformele de social media proprii și ale partenerilor noștri.

Mai multe detalii veți putea găsi și aici.

Prețul biletelor:

55 lei până în ziua evenimentului
In ziua evenimentului, se pot cumpara bilete de la intrare la pretul de 75 lei in limita disponibilitatilor.

Acces public: 18:00
Concert: 21:00

Dacă aveți orice alte întrebări, ne puteți contacta pe e-mail contact@rockstadt.ro

Vă mulțumim și vă așteptăm la concert.

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns