Zilele astea am dat o tură pe site-ul Quickmobile.ro să văd ce noutăți mai au oamenii în materie de gadgeturi și vreau să spun că am dat peste câteva chestii pe care le-aș vrea într-un viitor apropiat, bașca și la prețuri mișto.

Am dat o tură pe QuickMobile.ro și am găsit câteva gadgeturi interesante

Zilele astea am dat o tură pe site-ul Quickmobile.ro să văd ce noutăți mai au oamenii în materie de gadgeturi și vreau să spun că am dat peste câteva chestii pe care le-aș vrea într-un viitor apropiat, bașca și la prețuri mișto.

Ca să nu bat câmpii prea mult, hai să vedem ce produse mi-au facut cu ochiul.

Sistem Asus Wireless ZenWiFi AX Mini XD4

Rețelele Mesh sunt acum în plină dezvoltare, iar cel mai recent model de la Asus, se adaugă la gama lor impresionantă. Asus ZenWifi AX Mini Router este un sistem Wifi adorabil ce poate fi ușor ascuns în aproape orice colț al casei tale, pentru a-ți oferi internet de mare viteză, fără nici o problemă.

Din punct de vedere al vitezei, ZenWifi AX Mini reușește să îți ofere acoperire și viteză destul de bune. În ciuda faptului că nu are aceleași capacități ca fratele mai mare ZenWifi AX (XT8), eu zic că te vei descurca destul de bine cu ajutorul acestei configurații. Dacă dispui de dispozitive capabile să se bucure de viteza Wi-Fi 6, de ultimă generație, atunci aceasta este o alegere excelentă pentru spațiul de locuit, dar chiar și dispozitivele mai vechi se vor bucura de o acoperire extinsa.

Boxa HARMAN KARDON Citation One MKII Negru

Dacă ai auzit până acum vreo boxa Harman Kardon Citation sau ai vazut vreun review despre acestea, nu ezita să ignori cum sună. Chiar și Vincent van Gogh ar spune că suna la fel de bine ca orice frate mai mare. Și a murit totuși acum 130 de ani.

Citește și – Scurgeri de date arată îmbunătățirile aduse noii camere GoPro Hero 10

În timp ce împărtășește același design general ca și restul gamei inclusiv țesatura din lână care apropo este ignifugă și rezistentă la murdarie – nu este foarte diferită de restul boxelor inteligente din aceasta gamă de preț.

Harman Kardon nu a modificat caracterul acestei boxe față de restul gamei Citation. Asta înseamnă ca se mândrește cu un sunet plin, care te învăluie din cap până în piciore și în același timp de o fidelitate intensă. Ar suna bine un Iron Maiden – The Writing On The Wall pe ea.

STAR Suport Trepied Universal pentru telefoane si camere video GoPro Negru

Trepiedul STAR pare destul de bine construit. Acestea din cate știu sunt de ceva timp pe piață și și-au stabilit o reputație bună în materie de raport calitate-preț. Din ce am mai citit despre acest tip de suport, telefonul sau camera action este în totală siguranță pe acest stativ. Capul trepiedului este pivotant la 360 de grade și este echipat cu un surub de 1,4 inchi pentru atașarea suportului din pachet sau a altui dispozitiv compatibil. Acest trepied poate fi extins de la 15 cm până la 21 cm. Corpul este compact, ușor și poate fi transportat orinde. Picioarele dispun de cauciuc antiderapant. Cântărește doar 165 g. Mi-ar prinde bine pentru urmatoarele episoade din #PandemieGalagie.

Cam acestea sunt produsele pe care aș vrea să le achiziționez de pe Quickmobile.ro în umrătoarea perioadă de timp. De asemenea am observat că site-ul dispune și de o secțiune de afiliere. Ce înseamnă asta? Dacă te înscrii aici și folosesti link-urile create în această secțiune, primești primesti comision pentru fiecare comandă plasată. Deci poți face și un ban cinstit.

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Un gând despre “Am dat o tură pe QuickMobile.ro și am găsit câteva gadgeturi interesante

Lasă un răspuns