Scurgeri de date arată îmbunătățirile aduse noii camere GoPro Hero 10

Scurgeri de date arată îmbunătățirile aduse noii camere GoPro Hero 10

Nu am auzit prea multe despre GoPro Hero 10 Black până acum, dar o noua scurgere de date, dezvăluie unele dintre actualizările care ar putea fi valabile atunci când următoarea versiune a iconicei camere va fi lansată oficial.

WinFuture a pus mână pe imagini și specificații GoPro Hero 10 Black, prezentând un design care seamănă mai mult sau mai puțin cu GoPro Hero 9 Black – cu excepția unor evidențieri albastre pe logo-ul GoPro – și noul procesor GP2 care va fi montat pe următorul model.

Acea actualizare a procesorului ar trebui să ducă la o creștere a calității imaginii și a clipurilor. Va trebui să ne așteptăm la rezoluții mai mari și frame rate-uri crescute la umrătorul model. În plus tehnologia de stabilizare va fi din nou imbunătățită.

Potrivit surselor WinFuture, camera GoPro Hero 10 Black va fi capabilă să înregistreze videoclipuri de 5,3K la 60 fps, în timp ce rezoluția 4k va suporta maximul 120fps iar rezoluția 2,7k va ajunge până la 240 fps.

Se pare că rezoluția fotofrafiilor va avea un upgrade de la 20 de megapixeli la 23 de megapixeli, în timp ce toate celelalte caracteristici existente vor fi păstrate – inclusiv impremeabilitatea de până la 10 metri.

orange.ro

Ceeea ce nu știm este în schimb prețul modelului GoPro Hero 10 Black sau când ar putea fi lansat oficial. GoPro Hero 9 a fost anunțat în septembrie 2020 astfel încât succesorul său ar putea ajunge pe piață undeva în luna septembrie.

Există motive pentru care marca GoPro a devenit sinonimă cu termenul de action cameras: aceste dispozitive sunt foarte puternice, compacte, fiabile și foarte bine construite, ceea ce oferă echipei de design GoPro o provocare dificilă atunci când vine vorba de o imbunătățire a camerei în fiecare an.

Cu display-urile LCD atașate atât pe față cât și pe spate, impermeabilizarea completă fără carcasa, nu pare sa existe multe alte aspecte pe care GoPro sa le poata imbunatati in ceea ce priveste aspecul camerei – numai daca vor incepe din nou de la zero și vor uita de moștenirea câstigată până în acest moament.

În interior, schimbarile sunt destul de evidente așa cum ne-am și așteptat și avem ce vedea în fiecare an: actualizări atât la rezoluții cât și la frame rates, cu procesare mai rapidă a imaginilor și a clipurilor și senzori imbunătățiți. GoPro Hero 10 Black va fi cel mai bun GoPro de până acum, dar nu va face ediția 2020 inactivă sau depășită.

Cu viitoarele tipuri de action cameras, GoPro ar putea duce spre exemplele date de Google cu telefoanele Pixel, îmbunătățind procesarea și software-ul precum și hardware-ul. Între timp așteptăm cu nerabdare să vedem ce ne oferă modelul 2021.

Vezi cele mai bune oferte pentru camerele GoPro AICI și AICI.

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com