Vezi Piesa "5 Minutes Alone" de la Pantera Interpretată Live Pentru Ultima Oară

Vezi Piesa „5 Minutes Alone” de la Pantera Interpretată Live Pentru Ultima Oară

Membrii Pantera nu aveau ideea la acea vreme, dar set-ul de 11 piese de la Beast Feast din Yokohama, Japonia de pe data de 26 august 2001, avea să fie ultimul concert al trupei. Trupa texană de power metal se afla în cadrul turneului Extreme Steel, ce promova cel mai nou album intitulat Reinventing the Steel și a punctat toate locurile cheie în care se putea cânta la acea oră.

În culise totuși trupa se destrăma ușor dar sigur. În special duetul fondator al trupei Pantera, chitaristul Dimebag Darrel și toboșarul Vinnie Paul, se îndepărtau din ce în ce mai mult de vocalistul Phil Anselmo, mai ales în uma dependenței de heroină dezvoltate de acesta, care dusese la o supradoză după un concert din 1996 ce avusese loc în orașul natal Dallas.

Antrenamentul la sala: ce tipuri exista si cum sa-l alegi pe cel potrivit pentru tine
Citește și – ANTRENAMENTUL LA SALA: CE TIPURI EXISTA SI CUM SA-L ALEGI PE CEL POTRIVIT PENTRU TINE

Aceste tensiuni se diminuaseră în timpul sesiunilor de înregistrare a albumului Reinventing the Steel care îl prinseseră pe Anselmo sobru și concentrat, dar tensiunile au izbucnit din nou dupa ce au plecat în turneu.

„Turneul parea că durează o veșnicie” și-a amintit basistul Rex Brown în memoriile sale Official Truth, 101 Proof așa cum a subliniat revista Rolling Stone. „Ofertele financiare au fost grozave, dar pentru că simțeam că ne aflam într-o căsătorie care se destrăma, asta nu mai conta. Cineva urma să clacheze mai devreme sau mai târziu.

Cu toate acestea, cei de la Pantera au încercat să lase toate dramele personale deoparte atunci când erau pe scena și așa a fost și în cazul Beast Feast. Trupa a cântat cu poftă și multă ură, aducându-l pe scenă pe Kerry King de la Slayer, pentru piesa Fucking Hostile” și pe Evan Seinfeld de la Biohazard pentru piesa „Walk„. Tot în cadrul aceluiași concert ,trupa Pantera a interpretat și piesa „5 Minutes Alone” de pe albumul Far Beyond Driven, ce poate fi vizionată mai jos.

Trupa planificaseră continuarea turneului, a ajuns în Europa la mijlocul lunii septembrie, dar pe 11, înainte de primul concert european, au avut loc atacurile de la Wolrd Trade Center. Turneul a fost anulat, iar trupa nu s-a mai reunit niciodată și din păcate odată cu moartea lui Darell și lui Paul orice speranță a unii reuniuni poate fi dată uitării.

TRENDING – Documentarul HBO Woodstock ’99: Vezi trailerul exploziv
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

2 răspunsuri la „Vezi Piesa „5 Minutes Alone” de la Pantera Interpretată Live Pentru Ultima Oară”


  1. […] Alice in Chains, Jerry Cantrell a avut o legatură specială cu trupa Pantera. După cum a povestit în 2018, după moartea lui Vinnie Paul, Cantrell s-a întânlit pentru prima […]


  2. […] Alice in Chains, Jerry Cantrell a avut o legatură specială cu trupa Pantera. După cum a povestit în 2018, după moartea lui Vinnie Paul, Cantrell s-a întânlit pentru prima […]

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanRomanianSpanish
%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic