Subcarpați - Dă-i Foale - ediția a doua

Subcarpați – Dă-i Foale – ediția a doua

Comandă Bilete Aici
  • Arenele Romane , București
    Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
  • vineri, 10 septembrie, ora 21:00

Vă invităm pe 10 septembrie la Arenele Romane, la a doua editie a showului Subcarpați – Dă-i Foale. Vom avea parte de un show cu totul special alături de trupă și invitații lor. Dupâ showul cu casa plină din 2019, tot satul vine din nou la Arenele Romane să petreacă la editia a doua a evenimentului anual Subcarpați cu o productie de seamă.

decathlon.ro

Accesul se face conform normelor în vigoare, adică au voie la concert fanii vaccinați cu schemă completă, pentru care au trecut deja 10 zile de la rapel, cu dovadă de test rapid nu mai veche de 24 de ore / test RT-PCR făcut în ultimele 72 de ore, teste făcute în locații ACREDITATE, dar și cu dovadă de anticorpi (pentru persoanele care se află între a 15-a și a 180-a zi de la confirmarea infectării). Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020, completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert.

Spard Team vor avea si un centru de testare rapida la intrare. Puteti cumpara teste rapide de pe iabilet.ro de aici si veni cu tichetul preplatit la centrul acestora.

TRENDING – METALLICA: Ascultă coverul Volbeat după piesa „Don’t Tread on Me” și vezi un clip alternativ pentru „Enter Sandman”

Vă invităm pe 10 septembrie la Arenele Romane, la a doua editie a showului Subcarpați – Dă-i Foale. Vom avea parte de un show cu totul special alături de trupă și invitații lor. Dupâ showul cu casa plină din 2019, tot satul vine din nou la Arenele Romane să petreacă la editia a doua a evenimentului anual Subcarpați cu o productie de seamă,mai ales că în 2020 trupa împlinește 10 ani de activitate. Primele 300 de bilete au preț special! 

Cea mai mare grupare muzicală independentă din România, Subcarpati, s-a născut în urmă cu aproape 10 ani, la inițitiva lui Bean MC și este compusă dintr-un grup de prieteni mânați de pasiunea pentru muzică și folclor.

Din 2009 până in prezent, Subcarpați au lansat 7 materiale discografice: 

– “Etnologic” (2010)
– „Subcarpați” (2010)
– Compilația „Culese din Cartier” (2011)
– „Underground Folclor” (2012)
– „Pielea de gaina” (2014)
– „Satele Unite ale Balcanilor” (2016)
– „Zori și Asfințit” (2018)

Cum Subcarpați cântă despre tradiții, așa și Dă-i Foale și Sărbătoarea Subcarpați sunt showurile tradiționale ale trupei, an de an!

“Folcoru-i oxigen pentru un popor astmatic”

www.subcarpati.com 
www.instagram.com/subcarpati_official
www.youtube.com/blanoz
www.facebook.com/subcarpati

Biletele au urmatoarele preturi:

– earlybird: 65 lei Acces General si 105 lei Golden Circle (in fata scenei) – SOLD OUT
– presale:  75 lei Acces General si 125 lei Golden Circle – SOLD OUT
– presale 2:  85 lei Acces General si 140 lei Golden Circle
– la intrare:  100 lei Acces General cu 150 lei Golden Circle

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 5 lei.  

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit. 

Evenimentul va respecta normele epidemiologice in vigoare la momentul respectiv.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Radio Guerrilla

Support

Support Us Here

€2.00

eneba.com