Vezi trupa Green Day interpretând un cover după piesa Rock And Roll All Nite a celor de la KISS

Vezi trupa Green Day interpretând un cover după piesa Rock And Roll All Nite a celor de la KISS

De la Operation Ivy​’s Knowledge până la The Isley Brothers’ Shout, Green Day a mai facut pe ici pe colo câte un cover două în timpul show-urilor live – iar actualul Hella Mega Tour nu face excepție, deoarece trupa a dezvăluit o interpretare live după trupa KISS a piesei Rock And Roll All Nite.

fashiondays.ro

Titanii punk-rock din Oakland au făcut coverul săptămâna trecută în cadrul concertului de încălzire Hella Mega din Tulsa, Oklahoma, înainte de show-ul Globe Life Field din Arlington, Texas. Coverul a fost piesa cu numarul nouă din setlist-ul lor, după piese precum American Idiot, Holiday, Know Your Enemy și Pollyanna.

În altă ordine de idei, trupa a mai interpretat și piese de pe Dookie ca Welcome To Paradise, When I Come Around, Basket Case and She sau de pe albumul American Idiot, St. Jimmy, Wake Me Up When September Ends si Jesus Of Suburbia. Desigur aceștia au închis concertul cu piesa Good Riddance (Time Of Your Life).

TRENDING – „Ar putea fi utmătorii Beatles” povestea albumului de debut Green Day 39/Smooth

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Un gând despre “Vezi trupa Green Day interpretând un cover după piesa Rock And Roll All Nite a celor de la KISS

Lasă un răspuns