Mudvayne a lansat un clip de la repetițiile pentru următoarele concerte

Mudvayne a lansat un clip de la repetițiile pentru următoarele concerte

Așteptarea pentru fanii Mudvayne este aproape de final. Trupa va avea primele concerte în această toamnă și nu mai există nici o îndoială că grupul va fi activ după tot acest timp. Pentru a ajuta la creșterea apetitului, Mudvayne a lansat noi clipuri și fotografii de la sesiunile de repetiții ce pot fi vizualizate mai jos.

Dunlop Heavy Core 11-50 Heavier
Dunlop Heavy Core 11-50 Heavier

După cum poți vedea în clipul de mai jos, trupa sună la fel de brutal ca și în prima zi. Aceste postări au ajuns și pe Instagram printr-o serie de fotografii artistice făcute trupei în studio.

Mudvayne va avea trei concerte în anul 2021 la festivalurile InkCarcertion, Louder Than Life și Welcome to Rockville din aceasta tomana.

TRENDING – Documentarul HBO Woodstock ’99: Vezi trailerul exploziv

Ultimul album al trupei a fost lansat în 2006 iar vocalistul Chad Gray continuându-și cariera muzicala alături de Hellyeah. Grupul a lansat albumul Welcome Home în 2019 și au avut și un turneu de promovare după moartea lui Vinnie Paul. Având în vedere ca Hellyeah are un viitor nesigur, Gray nu numai că a avansat cu planuri pentru muzică solo dar a profitat și de tot acest timp pentru a reuni Mudvayne.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns